Jump to content
Review: E-Win Champion Series Gaming Chair Read more... ×
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs

Recommended Posts

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By IronPancakes
      Hey guys, first post, but I thought I’d discuss my heatsink fan retrofit in my old M14x r1. 
       
      Old fan was loud and not very efficient: the air transfer rate was around 2 cfm (I’m assuming cubic feet per minute). Finally had enough and decided to swap out the crappy r1 fan/coughing pinwheel for a r2 fan (rated at 10.4cfm). 
       
      I found an old r2 heat sink on eBay (beware though that the heat sink for the r2 will NOT fit the gpu/cpu configuration for the r1. HOWEVER, the fan of the r2 heat sink it is attached to is a carbon copy fit into the r1 MoBo. A few philips head screws and a seal of good electric tape and BAM, you’ve got a significantly cooler and MUCH quieter intake fan in your old R1. 
       
      My CPU temps from before were around 87-88 max load in FSX, 65 for the GPU; bear in mind this is after a repaste. Now with the new fan, I’m not going over 77 degrees on the CPU, and the gpu stays around 58, all while being MUCH quiter. I’ll post pics of the walkthrough if anyone is interested.
       
       Just thought I’d share with all you fellow loonies trying to squeeze every last frame and degree out of our “portable toaster ovens with a screen and keyboard”. 
       
       
    • By daviddoeschl
      Hi all,
      I am new here, so I am sorry if I have posted this in the wrong section. Also, I realise this question has been asked before, but all of the other threads are really old.
      So, my issue. I flashed the unlocked A08 bios with sata fix and everything worked brilliantly. Then, in my infinite wisdom I turned on UEFI mode in BIOS to see what would happen. What happened is it rebooted with 8 beeps (no screen) everytime I turned on. I looked at the other forums and did the whole usb recovery thing, however, I believed it was taking to long so I turned the computer off after the computer rebooted and beeped 7 times (cpu error). I tried taking out the CMOS to no avail. Now when I try the recovery USB the usb never seems to be loaded (light never comes on). Any ideas?
      Thanks for all the help, and sorry for any mistakes I have no doubt made.
    • By Brian
      So Alienware should be gearing up to introduce us to their new redesigned lineup this June. A Chinese website has some leaked images, video and specs of these new models, here they are:
      Changes

      No express card and possibly no eSata.
      Keyboard has been changed and should be similar to the island style one found in Clevo notebooks and others. This should also affect how AlienFx looks and functions compared to previous models.
      New lid design with light strips.
      New base is more blockier in design, old speaker grills are gone and now the front is flat with some speaker lines.
      Touchpad lights up completely.
      Cooling? Remains to be seen, will update as we get more info.
      Option of IPS FHD display in all 3 models.
      Aluminum build for all 3 models though some parts will undoubtedly be plastic - we'll see and update.

      Videos:
      <embed src="http://player.youku.com/player.php/sid/XNTY0ODIxNzky/v.swf" allowfullscreen="true" quality="high" width="480" height="400" align="middle" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash">




      Pictures:​
      <ignore_js_op style="word-wrap: break-word; color: rgb(68, 68, 68); font-family: Tahoma, Helvetica, SimSun, sans-serif; line-height: 21px; background-color: rgb(255, 255, 255);">
      </ignore_js_op><ignore_js_op style="word-wrap: break-word; color: rgb(68, 68, 68); font-family: Tahoma, Helvetica, SimSun, sans-serif; line-height: 21px; background-color: rgb(255, 255, 255);"></ignore_js_op><ignore_js_op style="word-wrap: break-word; color: rgb(68, 68, 68); font-family: Tahoma, Helvetica, SimSun, sans-serif; line-height: 21px; background-color: rgb(255, 255, 255);"></ignore_js_op><ignore_js_op style="word-wrap: break-word; color: rgb(68, 68, 68); font-family: Tahoma, Helvetica, SimSun, sans-serif; line-height: 21px; background-color: rgb(255, 255, 255);"></ignore_js_op><ignore_js_op style="word-wrap: break-word; color: rgb(68, 68, 68); font-family: Tahoma, Helvetica, SimSun, sans-serif; line-height: 21px; background-color: rgb(255, 255, 255);"></ignore_js_op><ignore_js_op style="word-wrap: break-word; color: rgb(68, 68, 68); font-family: Tahoma, Helvetica, SimSun, sans-serif; line-height: 21px; background-color: rgb(255, 255, 255);"></ignore_js_op><ignore_js_op style="word-wrap: break-word; color: rgb(68, 68, 68); font-family: Tahoma, Helvetica, SimSun, sans-serif; line-height: 21px; background-color: rgb(255, 255, 255);"></ignore_js_op><ignore_js_op style="word-wrap: break-word; color: rgb(68, 68, 68); font-family: Tahoma, Helvetica, SimSun, sans-serif; line-height: 21px; background-color: rgb(255, 255, 255);"></ignore_js_op><ignore_js_op style="word-wrap: break-word; color: rgb(68, 68, 68); font-family: Tahoma, Helvetica, SimSun, sans-serif; line-height: 21px; background-color: rgb(255, 255, 255);"></ignore_js_op><ignore_js_op style="word-wrap: break-word; color: rgb(68, 68, 68); font-family: Tahoma, Helvetica, SimSun, sans-serif; line-height: 21px; background-color: rgb(255, 255, 255);"></ignore_js_op><ignore_js_op style="word-wrap: break-word; color: rgb(68, 68, 68); font-family: Tahoma, Helvetica, SimSun, sans-serif; line-height: 21px; background-color: rgb(255, 255, 255);"></ignore_js_op><ignore_js_op style="word-wrap: break-word; color: rgb(68, 68, 68); font-family: Tahoma, Helvetica, SimSun, sans-serif; line-height: 21px; background-color: rgb(255, 255, 255);"></ignore_js_op>
    • By kzius
      Hi guys, i have a Alienware M14X R2, my problem is after i repaste my alienware when the fan goes +3000 rpm i can feel it on my keyboard on the left side, its a soft vibration if i put mi hand above the fan ( on the keyboard ) and thats annoying, i don't know what going on, because i dissasembly again and i check everything and looks normal and it still happening, what can i do to check if it every is fine ? Thanks!
    • By 4hr1m4n
      Hi guys,
      Look, I do love my Alienware M14x indeed, but I can't stop thinking of eventually replacing it by another brand (which one?)... All due to recurrent problems with its webcam/microphone.
      A couple of months ago my webcam simply vanished from Windows device manager and (long story short) Dell had to replace the MB!
      Yesterday another chapter: again the webcam (and the microphone) vanished from device manager. It was not a problem with Windows drivers because even on Linux they didn't work (I have dual boot). This time, after hours on the phone with Dell technical support, we managed to get them working again by updating the BIOS to version A08 (why?!) - it was v.A05.
      Not sure why this happened though. I didn't change anything on my Windows/Linux/hardware.
      Please, did anyone have the same kind of problems?
      Thanks!!
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.