Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs
Klem

Lenovo Y50-70 unlocked BIOS menu / wlan whitelist mod / vbios mod

Recommended Posts

Dear Klem,

 

I send you a PM. Can you plz remove the whitelists from the bios?

 

Would be much appreciated!!

Thank You!!

Edited by Why50

Share this post


Link to post
Share on other sites
36 minutes ago, Why50 said:

Dear Klem,

 

I send you a PM. Can you plz remove the whitelists from the bios?

 

Would be much appreciated!!

Thank You!!

Hi!

Ok. Check PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What option would this modded bios unlock, can anyone please tell me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Klem :)
If possible i'd like to have some help unlocking the (advanced and additional hidden menus) and Vbios tabs in my lenovo y50-70 bios.
I have used your tool to backup my current bios and get the results. >>> https://www.sendspace.com/file/dymgsz
please let me know if there's anything else i need to do :)

Thank you in advance!

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, Mm4Y said:

Hello Klem :)
If possible i'd like to have some help unlocking the (advanced and additional hidden menus) and Vbios tabs in my lenovo y50-70 bios.
I have used your tool to backup my current bios and get the results. >>> https://www.sendspace.com/file/dymgsz
please let me know if there's anything else i need to do :)

Thank you in advance!

Hi!

Ok. Check PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey there, i'm using a lenovo y50-70. I'm trying to change my wireless card but it's no authorized in the bios, could you please help?
Kind regards.

PS: The backup program doesn't work, it says something about write protection.

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, Alexmograine said:

Hey there, i'm using a lenovo y50-70. I'm trying to change my wireless card but it's no authorized in the bios, could you please help?
Kind regards.

PS: The backup program doesn't work, it says something about write protection.

Hi!

Check your PM box.

Share this post


Link to post
Share on other sites

external monitor no bios on start up how do i make this work instead of built in display .. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Nicolas36 said:

external monitor no bios on start up how do i make this work instead of built in display .. 

Hi!

Check PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

contacts in private only to look for money, but do not really break the BIOS .... lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
hi klem, can you help me to remove the wifi card whitelist on my Lenovo Z50-70 and explain how to load the new bios? 
This is my results  https://www.sendspace.com/file/lsc31l
Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
39 minutes ago, Sol00kki said:

hi klem, can you help me to remove the wifi card whitelist on my Lenovo Z50-70 and explain how to load the new bios? 
This is my results  https://www.sendspace.com/file/lsc31l
Thank you

Hi!

Your mod bios with unlocked whitelist done. Check PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello! I was wondering if you could unlock the advanced settings in my bios setup menu as well as removing the whitelist from by bios. Thank you!! Here is the results file.

 

I have a Lenovo Y50-70 with a touch screen (if that is relevant). 

Nvidia GTX 860M

 

https://www.sendspace.com/file/o3vtry

Edited by SortelOne

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, SortelOne said:

Hello! I was wondering if you could unlock the advanced settings in my bios setup menu as well as removing the whitelist from by bios. Thank you!! Here is the results file.

 

I have a Lenovo Y50-70 with a touch screen (if that is relevant). 

Nvidia GTX 860M

 

https://www.sendspace.com/file/o3vtry

Hi!

Ok. Check PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By PepoJ
      Hello there!
      I am new on the forum. I'd need some help. I own a lenovo ideacentre t540-icb g, and i would need to unlock all the options in my bios, especially overclocking and thermal configuration. I tried with both amibcp and mmtool, but i didn't succeed (Error 18).
      I wonder if you could help me or give me some advice.
      Thanks in advance.
    • By thinkdad
      Hi,
       
      I need help in fixing my Thinkpad.

      I just got a T440p yesterday. It was working perfectly until the following:

      I reinstalled Windows and then I installed Vantage.

      I installed all the latest drivers.
      I also choose to install the bios update. The bios update ran in Windows and it asked me to restart. After restarting, the screen was blank. I tried powering it off and on and I saw the Thinkpad logo but after that the screen was blank.

      I tried powering on and off again and there's no Thinkpad logo now and the screen is just blank with the green power on. No sound, no nothing.


      Here's what I tried:
      Pressing the power button 10 times and then holding it for 30 seconds. Unplugged and battery is detachted Detached the CMOS battery and the reattached it Removed the ram, harddisk and optical disk drive. Attached the battery and inserted the charger. I turned it on and there was a couple of beeps Tried pressing FN+R and created a bootable USB I'd like to ask: How do I fix this? What do I need to do?
      Can I reflash the bios in some other way? Do I need to buy a new motherboard? Will this solve the issue? It's my first thinkpad and I'm really excited but I was bummed out that this happened. Can you please help me?

      Thanks in advance!
    • By pippocarlot
      Hello everyone! I am looking for an answer to a problem I cannot find a solution to ... I purchased an Amd wx 4150 MXM GPU module su e bay to upgrade my HP 8570W Mobile Workstation which is currently equipped with a Fire Pro M4000. Once the new GPU has been installed, the PC screen no longer turns on but works only with external monitors connected via the docking station. The same happens once the drivers are updated! If I put the old card back on, the integrated monitor starts working again ... How can I fix it?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.