Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs
??????? ?????????

GE60 how add support audio multistream?

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By Arodion
      nvm
    • By Solaire
      Hi everyone,
      I hope I'm not going to write off-topic;
      I own an Acer Predator 15 (G951) notebook, and it never gave me problems before; I've never used the integrated audio jack port because I usually listen to music and other stuff through Bluetooth headphones, but few weeks ago I noticed that putting a jack connector in the jack port only deactivates the sound from the pc speakers, but the headphones don't appear in the "devices" section, and the sound coming out from the headphones is really faint and distorted (only if the system slider of sound is at the maximum level and the sound should be very noisy, when the level is lower I don't hear anything at all). Also, when I put a jack in the microphone jack port of the pc I hear the classic sounds of the jack which touches the pin connectors inside the port, but it doesn't happen with the headphones port. I tried almost everything: I changed a lot of headphones, both phone headphones with a single jack and pc headsets with two jacks (for the headphones and for the microphone) but every time it's the same. I installed and reinstalled a lot of different versions of the audio drivers, both from Acer and the productor (Realtek), and nothing changes, I also tried with Ubuntu and it's the same. What could be the cause, and can the problem be solved without any technic intervention? Anyway the warranty for my pc is still valid, but the assistance should be the very last resource (I should do a backup of everything and format and so on). And, the last question, I flashed a custom VBIOS some time ago, does this compromise the warranty? Should I really reflash the original VBIOS or it's not so likely they're going to check on this?
       
      Thank you all for your attention!
    • By pavchogeo
      i get plugged/unplugged audio device notification ... and sometimes randomly sound stops , i have tried unistalling and instelling the latest audio drivers from realtek but same error again , is it a driver or a hardware problem .... even if permanently uninstalling realtek drivers and using windows drivers sound gets randomly stoped...
    • By faiz7957
      i was also having audio issues with my y500 after doing a fresh install of win8.1 no drivers were missing in device manager but that was only because standard drivers were being used for audio i only noticed after i realised the volume on full was not as loud anymore and after googling around i found Dolby Home Theater v4! v7.2.8000.14 which i believe was available on the stock y500 before this fixed my issue and also some nice options of equalization setting within the app
    • By sethmwilliams
      Not sure if this is just mine or if it's the laptop but, on my Y510P when I plug in my headset the sound doesn't automatically switch over to play through the headset I have to manually go into the Audio management and change it. So the question is, is this just my machine only or is it a wide spread thing and any suggestions how to fix this? It's not a huge deal but, it is a little annoying.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.