Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs
Panzer06

Y510 wifi whitelist removal?

Recommended Posts

Thank you for all your effort. I'm still considering if I would risk bricking my system, but your solution looks very promising indeed.

However, FPT_BAK3264_4.zip seems to be corrupt. Can you upload it again?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would be willing to be a test dummy, but as Stardeluxe mentioned FPT_BAK3264_4.zip seems to be corrupted. I cannot open it with 7zip and it gives the error message "Cannot be opened as archive".

Share this post


Link to post
Share on other sites

My bad, something's off with my program, need to fix that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi svl7

i use the tool insydeflash v5 to flash the moded bios of y510p

but it always show this error

[ATTACH=CONFIG]8869[/ATTACH]

I don't know what you're trying to flash, but it definitely won't work.

New Output from y510p: [ATTACH]8870[/ATTACH]

Thanks... my program still seems to return some random bytes in some places, no idea why... but it should suffice for now. Time to mod.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i fix the problem by your tool fptw64

but there is an other problem

i use the right cb01 slic bin with phoniextool

but the marker still invaluedated

post-17202-14494996016745_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
i fix the problem by your tool fptw64

but there is an other problem

i use the right cb01 slic bin with phoniextool

but the marker still invaluedated

[ATTACH=CONFIG]8871[/ATTACH]

I don't give support on issues with activation mods, sorry.

Svl7, Do you need anything else from the y510p?

Yes, a GPU-Z screenshot would be nice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I downloaded the tool and tried to run it, but receive this error each time:

post-16761-1449499601826_thumb.gif

Any suggestions?

Nevertheless, here are the GPU-Z screenshots from my Y410P:

post-16761-14494996018009_thumb.gif

post-16761-14494996017383_thumb.gif

post-16761-144949960176_thumb.gif

post-16761-14494996017815_thumb.gif

  • Thumbs Up 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
@svl7

One Y510p GPU-Z Screenshot coming up.

Nice, that's what I expected.

I downloaded the tool and tried to run it, but receive this error each time:

Any suggestions?

Nevertheless, here are the GPU-Z screenshots from my Y410P:

Yeah, it's a DOS tool, won't run in Windows.

Why does your system use an older vbios version? Is there a difference between the Y410p and the Y510p? Which bios version is on your system?

Share this post


Link to post
Share on other sites

As far as I knew, the only difference between the 410P and 510P was the screen size.

My BIOS is 74CN26WW (V1.07)

As for the tool, I tried running via command prompt but I get an error stating that it's not compatible due to my system running 64-bit Windows 8.

post-16761-1449499601857_thumb.gif

I tried running it through DOSBox but couldn't get it sorted.

Share this post


Link to post
Share on other sites
As far as I knew, the only difference between the 410P and 510P was the screen size.

My BIOS is 74CN26WW (V1.07)

As for the tool, I tried running via command prompt but I get an error stating that it's not compatible due to my system running 64-bit Windows 8.

I tried running it through DOSBox but couldn't get it sorted.

Yeah well, DOSBox != DOS. You need to run it from DOS to get it working. Anyway, it doesn't really matter anymore as I already got some dumps.

The Lenovo Y510p / Y410p BIOS mod has been moved to a separate thread, please check here for files and details:

http://forum.techinferno.com/lenovo-ibm/4668-lenovo-y410p-y510p-unlocked-bios-wlan-whitelist-mod-vbios-mod.html

  • Thumbs Up 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

This must be painful for you, svl7, but please know your help is appreciated immensely.

I right-click and run as admin on the "backup.bat" file, a command window pops up briefly and then disappears. I'm assuming the BIOS backup is supposed to be overwriting the backup.bat file?

I try to drag and drop the backup.bat to the fixer and get told "invalid input file. Make sure it's a proper dump of BIOS version v1.07".

I open the flash tool and it says "Press any key to continue", and it goes through three successive screens of text before flashing this error: "Error 200: Invalid parameter value specified by user. Use -? option to see help", and then the program quits.

I'm sorry for being so illiterate on this, but I'm ripping my hair out as much as anyone being so close to being able to "fix" my computer, and yet being so far away..!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Win8 has it's issues with .bat files and running them directly. Open an elevated cmd propmt, navigate to the folder with the fpt stuff and the bat file and then type backup.bat and hit enter.

  • Thumbs Up 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

gpu-z of the ultrabay gpu if you need it.

That's yet another version, can I get a copy of that?

Also how does the bios setup look like?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.