Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs

Csupati

Registered User (Pre-Promotion)
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Csupati

  • Rank
    Curious Beginner
  • Birthday 02/07/1993

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hungary

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ive putted in a clevo p370sm3 with no optimus and intel gpu , and its give screen with original bios but , none of any vbios will compatible with clevo , in alienware you loose bios fan contron and you need a software for it. I have a zotac mxmx 1070 and hard to find any laptop that is plug and play with it. BTW the clevo 1070 and 1080 cards using a plus power connector , so it will only work with heavy electrical modding, best option to try an msi mxm card or a quadro layout 10 series card.
  2. Hi, without any problem, i just instałled 970m and 980m to a m6700 , driver inf modded and worked without any problem. Maybe your driver settings is bad, try it with forcing the nvidia card to use in the setting.
  3. Im only have the gpu now, and planning to buy an m71x r4 or a 17 haswell laptop. In the 17 R1 , the pascal series are confirmed to work? Edit: when we tested the zotac card in clevo we find out, that there's some vbios witch are using lvds output, due to not giving screen to edp internal display ( we carefully flashing vbios to the card , to not brick it with wrong hd id ). Maybe these vbios can work with lvds 60hz display , saving a lot of money to not upgrade to 3d screen.
  4. Hi, ive got a zotac 1070 mxm card, and tryed in a clevo p370sm3 3d 120hz laptop, after start its giving screen(it is not have optimus and intel hd) so the card is working , have prema bios on it, but after around 30 sec its starts beeping and then after sime time its shuts off, both in bios and windows, I cant find that bios setting enable or disable this thing. In the m17xr4 do You have this same issue or theres a setting in the bios for some options?
  5. Hi, ive got a p370sm3 3d 120hz , and a zotac 1070 , prema bios. Same issue , after bios change its provide screen and windows loads but still beeping and after some time its shuts down automaticly. We tryed several msi clevo alienware vbios but none of them worked. I assume that the ec is incompatible with the card so no go on with this line, or it cant read temp values from the card so thats why its beeping and shuts down , i cant find in the prema bios the setting for this option.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.