Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs

Kuneroll

Registered User (Promoted)
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Kuneroll

  1. EROR 43. 1060 6gb on Y500 all right. Download driver 368.81,no modify. Clean driver via DDU. in device manager rightclick on the basic graphic adapter on port PCI2, actualize driver, from disc, search driver 368.81,instal. restart. then instal Geforce expirience and actualize. in device manager disconnect GT650m. PS: maybe is possible to instal only newest driver after clean via DDU. I didn´t try. Does anyone know why I have bus interface only x16 2.0 @ x8 2.0 ? Swung Huang has 3.0
  2. Does anyone use nvidia via geralds adapter on Y500. I can't instal driver for 1060 6gb. There is error code 43 device was stopped, in device manager.
  3. How did you instal drivers for gtx 1070? If i instal driver for my 1060 6gb,i disconnected gt650m in device manager,then i instal driver for 1060,but computer selfconnect 650m through instalation and didn't instal driver for 1060. I have Y500.
  4. Here is bios and excelent manual for Y500. I also have Y500-gt650m. Was very easy to instal. Read meticulously and do it step by step. Now i use rx560 on 2 external and internal displays.
  5. I don't know. It is giant gpu,maybe was bad connect.
  6. Thanks so much High_Voltage for moded bios.
  7. So, Hd7950 also works fine on all three displays, 2x ext and int laptop.
  8. Y500 It works with other Nvidia. GTS250 1GB. 2x ext display also int laptop display
  9. Sorry HD7950 is AMD. Yes I used separate power, it has 2x 6pin. Fans are spin.
  10. Right. Device manager doesn't see nvidia
  11. With Nvidisa HD 7950 is funcionless
  12. With Nvidia HD 7950 is functioless. In device manager i don´t see any other GPU then GT650M
  13. So, I flashed bios from this topic and try gpu for the first time. Y500, Rx 560 4GB(without self power. Pasive) I did setup nothing. I use 2 ext monitor and int monitor on latop. Later I´ll try some games. I´m going to try nvidia gpu. I´ll post result. If I disconnect or connect GT650M, it´s look like same. Only in notification are i see Nvidia icon.
  14. I'll try it tonight on Y500 with both gpu nvidia and amd and then i'll post result.
  15. I have Y500 and Geralds adapter and that's funktionless. How can i use Arduino mod.
  16. I have bios 2.04 rev 3.7 ec 2.04.
  17. I have power supply connected to the adapter via 20pin. But have 2.04 bios. There is a problem maybe. And where can i find bios 2.07? Thanks
  18. Do anyone knows, if I need graphic card with power connector? I have Rx560 4gb without connector. Laptop shutdown after 40 sec.
  19. Thanks Gerald, adapter is home. I try to instal tommorow on y500,and then i post result.
  20. I have rx 560 and adapter is on the way.
  21. Thanks Gerald, i am registered. I look forward for upgr my laptop. Thanks
  22. Hi Gerald, I look forward to upgrade my lenovo. Thanks
  23. I also added myself to Doodle list. I need this adapter. Please make more adapters. Thanks
  24. Pls help with flash bios Y500.

    I had error 200.

    Someone help me please.

    IMG_20170616_200851.jpg

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.