Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs
Sign in to follow this  
MarkKiss

Sonnet + GTX980 problem

Recommended Posts

Hi, I have MBPr 2014 + Sonnet Echo TB Box + 450W PSU 

I was using with GTX770 and no problem 

I powered box card fan start spinning plug TB cable to MacBook and power Mac all fine 

 

I recently swap GTX770 to GTX980, but when i switch power to box (GTX980 do nothing) once I have plugged TB cable and power MAC Once I power MB - MB send signal to start box and card is alive (LED + FAN) but I see just black screen no boot screen no chine ( I try hold ALT nothing happen, reset PRAM etc etc.) If I will start to OSX with box switched OFF OSX will start fine, Power On and I use https://github.com/goalque/automate-eGPU script detect GTX980 make all mods, but with reboot card go for second off and start with MB but again just black screen no chime.

 

I think so i need " start " card first same as started GTX770 but I dont know how

 

If I remove card OSX start fine 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By juquinha
      Hi!

      So, i got a strange situation here. I have an old Asus ROG G751JM laptop connected to an old Samsung monitor (Model S20C301L) through a VGA connection.
      This monitor supports both DVI-D and VGA inputs, while my laptop can output through VGA, HDMI or Thunderbolt/Mini DIsplayport. I wanted to upgrade to digital signal, so i bought an Thunderbolt/Mini DIsplayport to DVI cable.
      At first, it was a nightmare. There was absolutely nothing i could do to get it to work. I spent hours troubleshooting, but the monitor just could not detect any signal, only VGA one. But then this happens.
      I was testing with only one connection at once and i got tired of plugging and unplugging the cables every time. So i had the idea to keep both cables plugged in and change the source detection in monitor's menu when i wanted to. So, with the TB/MiniDP cable already connected, i've then connected the VGA cable (while DVI was selected as input source). The display started flashing. After 2 seconds, voilà, it was working. And i was like, "what the f***???" I've then unplugged the VGA cable, signal lost. Plugged it again, got digital signal.
      Well, i'm happy that it's working now, but i simply don't understand what's happening here. Why is that i need both connections simultaneously to make it work? WIll that still happen if i use a HDMI to DVI cable?
      Fun fact: the image displays only after windows startup. So, if i want to enter BIOS setup for example, i need to switch back to VGA as input source.
      Sorry for my english.
       
      Update: Can't run games with It, i get bsod.
    • By Bullfrog098
      Hi, just a quick question what would be the best EGPU adapter, because i see the really expensive ones but then you have the 400$ dollar one that Lowspecgamer used. Which do you guys recommend ?
    • By Flu
      Hi guys. I have an NP9870 but instead of i7 6700k it came with non K version. Is there any way to overclock it ? I already OCed RAM and GPU but CPU is where I am stuck at
    • By Arman
      Hello! My name is Arman! I from Armenia, and sorry for my English!
      I have iMac Late 2013 with Intel core i5, 8Gb, NVIDIA GeForce GT 750M 1024 Mb. I have Boot Camp installation on my iMac (now i have 7 Windows, but i can update it to 10 or 8 Windows) 
      I  discover that there is an Akitio 2, wich can use with iMac 2013 for productivity increase. I want to use akitio 2 with GTX 1050 ti 4Gb, but i dont know how it is intalling on iMac?
      Who can write for me the process of installation ALL equipment (akitio 2 + GTX 1050 ti + imac)? What i must to do? I talking about from the very beginning to the very end. 
      PLEASE everyone, help me. You are my last chance !!!!

    • By deltha
      Hello,
       
      I am using on a MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2015) 2,2 GHz Intel Core i7 with Intel Iris Pro 1536 MB, Akitio TB2, a water-cooled Nvidia 1080 TI using the driver Nvidia Web Driver 378.05.05.15f01
      OS: macOS Sierra v10.12.5 Script: automate-egpu.sh
       
      I would like to ask you : is there any chance to overclock it on macOS?

      Components:
      V-tubler
      Thermaltake C 1000 coolant
      2x luna 12 red + led band
      Radiator EK Water Blocks EK-CoolStream SE 240 (Slim Dual)
      Pacific PT40-D5 Reservoir/Pump Combo 250
      Akitio Thunder 2 pcie expansion
      Plexiglass, acrylic, plastic isolation, screws
      Water cooling fittings, pipes, hard tubing, without actually bending the tubing
      Lian Li PW-PCI-E38-1 Riser PCIe x16 3.0, 380mm, flexibil, High Speed, EMI Shielding + powered
      Openframe case Thermaltake Core P1
      RM650 gold PSU+Paperclip
      Graphic card:
      Zotac water cooled 1080 TI Fe (Zotac 1080 TI FE + Separate mount of Titan X nickel waterblock)

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.