Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs

Recommended Posts

Hello everyone! I am looking for an answer to a problem I cannot find a solution to ... I purchased an Amd wx 4150 MXM GPU module su e bay to upgrade my HP 8570W Mobile Workstation which is currently equipped with a Fire Pro M4000. Once the new GPU has been installed, the PC screen no longer turns on but works only with external monitors connected via the docking station. The same happens once the drivers are updated! If I put the old card back on, the integrated monitor starts working again ... How can I fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe the 4150 has a DELL VBIOS.?

Well, I bought an AMD 7150 for HP Servers and - as expected - it cannot drive external monitors of my Dell 7200. Well, this laptop can use the Intel-Graphics for output, so if I use this, it is OK. Well there is no HDMI Audio on the Intel Graphics and all newer 5.1 amplifiers don't have analog inputs anymore so I cannot have 5.1 audio on new receivers. But so what? I have always had problems with HDMI-Audio on Nvidia GPUs for many years until they fixed this bug for Linux, so I bought a 10 years old 5.1 amplifier with analog input, which I can drive using a USB soundcard.


My impression: technology is not longer evolving. The companies just dump tons of new chips on the market, which finally are not well supported and ALL new laptops, I bought during the last 10 years does have new problems and even more problems then the previous model.

I remember, that on some Laptops I switched GPUS, there were two screen connectors on the mainboard. Don't know weather it was HP or DELL. Maybe if you open the laptop the next time, search for the display cable that comes from the screen and look, if there is maybe a second equally sized connector for it on the mainboard. If so, there is a minimal chance, that this will work...

Edited by MitjaStachowiak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By alexey621
      Hello, I have several Lenovo L530 notebooks, but there is no wi-fi adapter inside. I tried to use my wi-fi adapters, but whti every adapter I have an error "1802 unauthorized network card is plugged in". I have already used all available wi-fi adapters, but no result. I really need professional help and I hope I find it here. As far as I understand there is a way to remove whitelist in BIOS, so here's the file with my BIOS dump.
      https://disk.yandex.ru/d/GcILQafHeDzxZw
      Hope you can help me with BIOS mod. Thanks in advance. 
      P.S. Sorry my English, I'm from Russia
    • By x86-64
      My laptop's CPU is i7 4700MQ, iGPU is GMA HD 4600, and dGPU is NVIDIA GeForce GTX860m.
      Please send me a modified BIOS(.ROM) file with GMA HD 4600 disabled among the two graphics.
      Stock BIOS Firmware : https://url.kr/kpegx5 (4MB)
    • By -GP
      I got a msi ge60 2pf Apache pro & its specs :
       
      Processor-i7 4710MQ
      Ram-16GB 
      VGA- GTX 860M 2GB Maxwell 
       
      Could anyone tell me the best overclock that I could use on this GPU?
      Please keep in mind that the voltage cannot be changed as this is a laptop
       
      Thank you
    • By -GP
      Hi, My laptop is msi ge60 2pf Apache pro.
       
      *Specs: i7 4710MQ , GTX 860M 2gb (Maxwell), 16GB RAM
       
      Could anyone please tell me a good stable overclock for Performance improvement of gaming? (For my GPU ? - please keep in mind that it couldn’t go over +135mhz & also voltage cannot be changed its locked)
       
       
    • By OnaStack100
      I have a p150sm which has a seemingly dead 780m due to a perpetual error 43 which came after a big BSOD about 6 months ago. I upgraded the laptop to a 980m and modded the inf files. The upgrade was perfectly fine for a week. One day, i left the laptop and something related to sleep or power may have caused the laptop to shut off. Since then, the laptop with the 980m won't boot. I tried many things like resetting cmos, taking out the hardware and putting it back in, and resetting bios, and buying a 230W adapter. Nothing worked. The laptop works fine with the old dead 780m in there, but now when the 980m is in there, holding the power button generates a green light flash and then the power LED goes back to orange. No sounds, maybe one tick, and that's it. What is left to try?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.