Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs

pivotraze

Registered User (Pre-Promotion)
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pivotraze

  1. Petitions rarely ever do anything. I bet you the only way this will ever happen is if we, as consumers, refuse to buy from Lenovo. However, in the meantime, we have the Modded bios that (from what I've heard) works well!
  2. Mine was OK. I sent mine in for the manufacturers defect where the left hinge rips open. I got it repaired, but it was a hassle. They stated it was user caused, when it isn't. I had to have it escalated to Customer Service Management, who then made it a free repair. It was annoying, but at least it got fixed.
  3. Hey everyone! I am the proud (slowly dwindling to not-proud) owner of a Lenovo y410p. However, I've had some issues. I sent my laptop in for a repair on the manufacturers defect where the laptop's case rips open on the left hinge. When I got it back, my 750m no longer worked. It states Code 43. What's weird is it sometimes will work, and then the next time I use my laptop, it doesn't. I have tried using it on Windows 7, 8, 8.1, and now 10. All have this issue. It's usually on Code 43, but once in a blue moon it works fine. What can I do to fix it? I tried reflashing the 3.05 bios, but that didn't work. I have also tried (many times) uninstalling the driver and reinstalling it. Any help?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.