Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs
Sign in to follow this  
pavchogeo

Autocad sli

Recommended Posts

Would Autocad benefit from sling nvidia Quadro cards ? i have tested sling gt 650m but there was no luck with autocad... under heavy 3d load and rendering only the one card was maxed out but the second was bearly used ( 5-10 % usage ) could it make any differnce if i sli quadro cards?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By Donz7733
      I am planning to get this Charger (170w 20v 8.5a) - https://www.amazon.in/Lenovo-ThinkPad-4X20E50574-170W-AC/dp/B00MLTQ99Y
      &
      the Adapter - https://www.aliexpress.com/item/32975526334.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.27cb747e6TEc28&algo_pvid=a7db42d0-97cb-4a37-be7a-d19c44bddf73&algo_expid=a7db42d0-97cb-4a37-be7a-d19c44bddf73-0&btsid=8d6ee0f9-08e9-4474-b63b-cc751403b4c7&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_60
       
      Will this combination work to run Both GT755m of Y510p?
       
       
      Thanks
       
    • By AllanGeorgia
      Hi guys,
       
      Hope someone is able to help me. I bought a Dell Quadro K3100m card (the only mxm card I could find in my area). The card itself works (I was able to bypass post lockup by bridging the bios pins on the card) but the vrom on the card is not compatible with the card itself. I tried using other bios versions but they don't seem compatible. Does anyone have a stock rom for vbios version 80.04.FE.00.09? (Apologies if I posted in the wrong place - new to the forums).
       
      Your help would be greatly appreciated!!
    • By Suraj Subedi
      I purchased a new HP Quadro K3100m from Ebay. 
      The HP 8770w laptop I had is running with quadcore 3rd gen i7 processor and AMD Firepro M4000 graphics; with dual boot windows 10 and windows 7.
      I also bought a new heat sink, and thermal paste (Coolermaster) and thermal pads (GC Extreme) to use with the K3100.
       
      With the card installed, the laptop screen was blank but display was supported through the DP port, i checked it.
      Used Nvflash (dos version) to create a backup of the existing vbios. 
      Then, flashed a dell vbios for k3100m with nvflash dos version,  (using command:- nvflash -6 name.rom) and restarted. The display was only present in the laptop screen nos (not in DP port anymore); logged into windows 10, then installed Nvidia driver from the nvidia site - Optimal driver for enterprise for K3100m, installed it and re-started the machine. I got multiple flickering desktops (9-12) in the laptop screen.
       
      I restarted with windows 7, and removed amd driver and installed nvidia driver, got similar screen upon restart.
       
      After that I flashed the k3100m with another HP vbios, Since then, the laptop opens but black screen both in laptop screen as well as in DP port. I have not tried the VGA cable though since I do not have it. 
       
      Can anybody guide me now
      1. to blind flash the original backup HP vbios to the card?
      2. a suitable vbios file to flash afterwards to make the new quadro k3100m to wok in my 8770w.
       
      I have attached the backup rom and two vbios rom used in my case.
      Thanks,
      BACKUP.ROM
      Dell.rom
      HP.rom
    • By yussuaif
      Would really like some help with this.
      I Have a HP 8770W Elitebook Workstation.
      its powered by an Intel Core i7-3630QM, 32GB RAM and an Nvidia Quadro K4000M.
      the Quadro's stock clock is 600 MHz- Core/ 700 MHz- Memory.
      its currently overclocked 736 MHz (+135 MHz)- Core/ 1050 MHz (+750 MHz)/ 1100 MHz (+800 MHz)- Memory.
       
      The GPU temps stay fairly decent in summer ( between 70-75 Degrees Celsius) while loaded and CPU around 5 degrees higher. In winter the drop to the mid/high 60's so i believe there is still some space there to push it a bit harder.
       
      The problem is nor Nvidia Inspector nor MSI Afterburner  allow me to overclock the core over 135 MHz, the memory i know is maxed out because anything over just bugs out.
       
      Is there anything i can do that would allow me to go over that threshold of 135 MHz.

    • By mocji117
      Hi, I got a Sager NP8278 (Clevo P170SM) with a gtx970m 6GB. is there a way to have SLI or what are my upgrade options for the video card?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.