Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'overvolt'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Introduction & Feedback
    • Site Announcements, Rules & New Member Intros
    • TechInferno Forum Feedback
  • Tech News & Reviews
    • News & Reviews
  • Notebooks & e-GPU Discussions
    • DIY e-GPU Projects
    • General Notebook Discussions
    • Notebook OEM Subforums
    • What Notebook Best Fits My Needs?
    • Legacy Articles
  • Desktop & General Hardware
    • General Desktops Discussion
    • Desktop Hardware
    • Overclocking, Cooling & Build Logs
  • Software, Networking & PC Gaming
    • PC Gaming
    • Video Driver Releases & Discussion
    • Networking
    • General Software Discussion
  • Everything Else
    • Off Topic

Categories

  • SVL7 & Klem VBIOS Mods
    • AMD
    • Alienware M11x R3
    • Alienware M14x R2
    • Alienware M17x R4
    • Alienware M18x R1
    • Alienware M18x R2
    • Kepler VBIOS
    • Lenovo Y400-Y500
    • Lenovo Y410p-Y510p
    • Lenovo Y580-Y480
    • Legacy BIOS/VBIOS
    • Maxwell VBIOS
    • Sony Vaio SVS13 / SVS15 series
  • BAKED BIOS Mods
    • Clevo
  • Utilities

Product Groups

  • Tech|Inferno Elite Membership
  • Hardware

Categories

  • Frontpage News
    • General News
    • Reviews
    • Hardware News
    • Software News
    • PC Gaming News
    • Science & Technology News
  • Promoted Posts
    • Guides
    • Hardware
    • Software

Categories

  • Hardware
    • Notebooks and Components
    • Desktop and Components
    • Phones
    • Accessories
  • Software
    • PC Games
    • All Other Software

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Steam


AIM


MSN


Website URL


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation

Found 3 results

  1. Hi guys! I have a big problem-> I need to undervolt my GPU (MSI 7970M@DELL_BIOS). I am using this vBIOS: https://www.techpowerup.com/vgabios/132831/dell-hd7970m-2048-120629 Stock VDDC on this GPU is 1.050V and when I changing this one to 0.975 in VBE7 it is ok-> I can save it and flash it. Computer succesfully restarts but when I check modded settings the VDDC is still on 1.050V I checked if the VBE7 seriously saving the VDDC to vBIOS but it is ok. I have no idead what i need to UV this card (i know it's possible...) Everything is changing (GPU, MEM MHz) but VDDC can't change. Please help me ;-)
  2. I know it's pretty old, but I hope my old laptop can get some more love. The bios is attached here. Hopefully someone can look at it and see what is possible. Thanks! G53JWAS211.zip
  3. Hi guys, I was wondering if you could help me overvolt/undervolt the np6165/w150erq's embedded vbios. The stock sager bios dump is here, courtesy of prema from notebookreview forums: W150ER_06_stock.rar The thing i've noticed is that the 650m's max normal voltage under stock conditions is 1.037v but for some reason it goes to 1.012v when under use. It goes back to 1.037 when the gpu is not under use. I'd like to fix that for a start pls. I've also modded my laptop by adding heat pipes and stuff. More to come soon.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.