Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'g73jw'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Introduction & Feedback
    • Site Announcements, Rules & New Member Intros
    • TechInferno Forum Feedback
  • Tech News & Reviews
    • News & Reviews
  • Notebooks & e-GPU Discussions
    • DIY e-GPU Projects
    • General Notebook Discussions
    • Notebook OEM Subforums
    • What Notebook Best Fits My Needs?
    • Legacy Articles
  • Desktop & General Hardware
    • General Desktops Discussion
    • Desktop Hardware
    • Overclocking, Cooling & Build Logs
  • Software, Networking & PC Gaming
    • PC Gaming
    • Video Driver Releases & Discussion
    • Networking
    • General Software Discussion
  • Everything Else
    • Off Topic

Categories

  • SVL7 & Klem VBIOS Mods
    • AMD
    • Alienware M11x R3
    • Alienware M14x R2
    • Alienware M17x R4
    • Alienware M18x R1
    • Alienware M18x R2
    • Kepler VBIOS
    • Lenovo Y400-Y500
    • Lenovo Y410p-Y510p
    • Lenovo Y580-Y480
    • Legacy BIOS/VBIOS
    • Maxwell VBIOS
    • Sony Vaio SVS13 / SVS15 series
  • BAKED BIOS Mods
    • Clevo
  • Utilities

Product Groups

  • Tech|Inferno Elite Membership
  • Hardware

Categories

  • Frontpage News
    • General News
    • Reviews
    • Hardware News
    • Software News
    • PC Gaming News
    • Science & Technology News
  • Promoted Posts
    • Guides
    • Hardware
    • Software

Categories

  • Hardware
    • Notebooks and Components
    • Desktop and Components
    • Phones
    • Accessories
  • Software
    • PC Games
    • All Other Software

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Steam


AIM


MSN


Website URL


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation

Found 4 results

  1. I'm in modding mood We (me and a friend of mine, G73JW owner) just put a 6970m in the G73JW to see whether it works. The system POSTed and loaded Windows, but unfortunately the screen stayed blank Some background infromation about this whole story... When I exchanged the CPU of this machine a couple of weeks ago I decided to take a look at the GPU as well, as the system was already disassembled. (Note, it's a real pain to take apart this machine... totally unlike the AW systems... you have to tear it down completely, take out the mobo and then turn it around to get access to GPU/CPU...) Anyway, the GPU has nothing to do with an MXM-card... except for the connector which seems to be the same (at least physically, I have no idea whether it's the same electronically)... but see yourself: As you can see, the connector is physically identical, but the die is positioned differently than on a standard card... As the G73JH has the GPU at the MXM-conform place we got a heatink of the JH model. After some cutting and grinding it did fit the 6970m. The problem was that you can't fix the card with screws since the holes of the G73JW 460m are at totally different places... but that's nothing a little bit duct tape cant fix The important thing is that the heatsink can be screwed on very well. But well, like I said, it didn't work... a couple of hours work for nothing. So we had to disassemble the system one more time to put the 460m back, lol. I knew the chance of the 6970m working was small... but since the G73JH (5870m) can run with a MSI 5870m as well, I thought it's worth a try. Maybe it's only an issue with a hardware ID, I have no idea... like I said, POST was fine, system booted, but screen stayed black. If anyone of you have an idea to get it working, let me know! There are two more pictures as attachment which show the 6970m on the mobo and in the system, if you're interested... just as "proof"
  2. Raonny Ruivo

    Is my Asus G73JW-A1 dying?!

    Hello there! I have this notebook since 2/11. Since July of this year, the screen started to go black during normal use, and a message appears telling that the an error occurred to the nvidia driver. I've tried a lot of different drivers, but the error persists. In a long playing session, when I quit the game, sometimes the screen show some artifacts, as you can see in the attached pictures. Did anyone had this problem before?! Is my Asus dying!? I'm willing to give a try on the 660M mode, but I want to make sure that this is only a vga problem that I have, not a general failure! Thanks a lot!
  3. Here's the official disassembly guide for the Asus G73 (JH, JW, ...). It shows all the necessary steps to take apart the system. When you do it several times you'll see that there are faster ways than just following each step, but it's a great help anyway. In case you need some specific pictures (more detailed than in the guide), let me know, I'll see what I can do. I still have some of the pictures I took while disassembling the G73JW.
  4. Hey guys... I'm in modding mood, again, hahaha Got my hands on a Nvidia 470m and put it in a G73JW. Unfortunately Windows won't boot.... "Valid MXM structure not found". Does anyone of you have any idea about this? Every idea is greatly appreciated. Here's all the info of the card that nvflash gives me: Btw, I'll try the 6970m again later, maybe I messed up something last time... I mean it did boot with the 6970m...
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.