Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs

i_pk_pjers_i

Registered User (Promoted)
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

12 Semi Elite

About i_pk_pjers_i

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday 11/03/1993
  1. WOW, those benchmarks actually SHOCKED me. I can't believe that Windows 10 seems to perform that poorly compared to 7/8.1. However, I have no doubt that DirectX 12 will be a HUGE help.
  2. i_pk_pjers_i

    Gtav on pc

    Make sure your dedicated GPU is the one set to run GTA V. Optimus is a pain.
  3. I'm not sure if this is the right one, but maybe it is? http://forum.techinferno.com/attachments/clevo/14174d1424731466-clevo_8gb_gtx980m_mxm_stock.rar
  4. I don't have any benchmarks but honestly gaming on Windows 10 is perfectly fine, and with DirectX12 coming up, it's going to be AMAZING.
  5. If noise is your primary concern, water cooling is the way to go. Always.
  6. I would probably get the Xeon, it's likely to be better for any rendering.
  7. I looked through the emails that Prema sent me before. I tried something he suggested before and it didn't work before (or perhaps it did, because eventually brightness started working on 8.1). He suggested this to me: "Your BIOS and EC are fine now, must be the fact that Windows was setup with broken BIOS. Try to add it manually: 1) Open regedit and go to the "HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/Class" key. 2) Find the sub-key corresponding to the NVIDIA graphics adapter. I did this by going to Find in the Edit menu and searching for "nvidia". 3) Add a new DWORD called "EnableBrightnessControl" and set the value to 1. 4) Reboot and the brightness keys should work again." I did it just now, and it worked again. To me, it seems like this fix should work for any non-iGPU display/laptop that doesn't have any working brightness control. Well, I'm good for my word, so I'm going to donate to Prema again (this is like the 4th time I have donated to him, he really deserves every penny of it). Mods, you can close this topic now.
  8. Hello, Recently I bought an Eurocom X8 and I am having trouble getting the brightness control to work. My laptop has 2 970m GPUs in SLI, and a 120Hz screen LP173WF2 which uses eDP. I couldn't get it to work in Windows 8.1 until I flashed a Prema BIOS and Prema VBIOS on the GPUs, then tried like 7 or 8 different NVIDIA drivers until it worked. However, I recently updated to Windows 10 and the brightness control has stopped working. I would really like to get it working again but in Windows 10 instead of Windows 8.1. To me, it seems clear that it is not a hardware issue since I did get it working at some point. However, the weird thing about this is, the one time I got it working when the screen brightness was set to 0/the lowest, the display turned off completely... I don't think this is normal since I have never seen any other Clevo laptop do this, but perhaps I am wrong and that is normal. Also, hotkey was all messaged up with everything saying null and literally looked like this: http://i.imgur.com/XOwmboa.jpg I emailed Prema and we talked back and forth and couldn't really figure it out. I tried a newer stock BIOS/EC that he said would work with Windows 10 for brightness, but that didn't help, so then I went back to the latest Prema BIOS/EC (. I'm thinking it's something to do with the NVIDIA drivers, perhaps a configuration issue or something, maybe there is a setting I can change somewhere, or I need a custom NVIDIA driver somehow or something? Enabling/disabling SLI doesn't help, I am willing to pay money to whoever gets this fixed for me. I will make it worth your while. Thanks.
  9. Hello, Recently I bought an Eurocom X8 and I am having trouble getting the brightness control to work. My laptop has 2 970m GPUs in SLI, and a 120Hz screen LP173WF2 which uses eDP. I couldn't get it to work in Windows 8.1 until I flashed a Prema BIOS and Prema VBIOS on the GPUs, then tried like 7 or 8 different NVIDIA drivers until it worked. However, I recently updated to Windows 10 and the brightness control has stopped working. I would really like to get it working again but in Windows 10 instead of Windows 8.1. To me, it seems clear that it is not a hardware issue since I did get it working at some point. However, the weird thing about this is, the one time I got it working when the screen brightness was set to 0/the lowest, the display turned off completely... I don't think this is normal since I have never seen any other Clevo laptop do this, but perhaps I am wrong and that is normal. I emailed Prema and we talked back and forth and couldn't really figure it out. I tried a newer stock BIOS/EC that he said would work with Windows 10 for brightness, but that didn't help, so then I went back to the latest Prema BIOS/EC (. I'm thinking it's something to do with the NVIDIA drivers, perhaps a configuration issue or something, maybe there is a setting I can change somewhere, or I need a custom NVIDIA driver somehow or something? I am willing to pay money to whoever gets this fixed for me. Thanks.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.