Jump to content
Apologies for the spam Read more... ×
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs

corvetteman

Registered User (Promoted)
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

12 Semi Elite

About corvetteman

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday 05/14/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. corvetteman

    Bad Vbios Flash

    No thoughts?
  2. corvetteman

    Bad Vbios Flash

    I had flashed both cards with svl7 880m vbios in dos. The card that I flashed back with its original is listed in Nvflash and works fine, the other card is listed as unconfigured. Both cards show up in device manager and other programs but the unconfigured one doesn't have all the sensor feed back and sli can't be enabled, but sli does try to enable. Nvidia inspector has both cards listed but the unconfigured one has no specs listed and can't be changed. Thanks for replying
  3. corvetteman

    Bad Vbios Flash

    Does no one have any ideas?
  4. corvetteman

    Bad Vbios Flash

    Hey guys, I have a m18xr2 with two 880m's. I had flashed a vbios from this site onto both card and lost all video. I managed to put the original vbios back on one of the cards using one of the original 675m's to get video. That card is working perfectly. Unfortunately the other card isn't listed in nvflash. nvflash has the working card listed with a note saying unconfigured display adapter found, device not accessible. Both cards are listed in the device manager with no issues, but the second card isn't working. I have spend a long time on google trying to get the second card to work but have failed. Does anyone have any suggestions I can try? Thanks in advance.
  5. corvetteman

    [GUIDE] NVIDIA VBIOS flashing

    I need help. I have a m18x r2 with two gtx 880m. I flashed both card with a vbios and lost all video, I was able to put the original vbios back on one card easily but the second card I cannot. Nvflash just list one card with a note that the other is not accessible. Device manager lists both cards but the one with the new vbios has a yellow triangle and it says Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43). Any suggestions?
  6. got a new motherboard, integrated graphics works and i was able to reflash one of my gpu's but the other one nvflash can't find. Any suggestions?
  7. I have looked up blind flashing but I don't think it will help as the odd time it dosn't shut down right away, going off memory of key strokes i'm fairly sure I get into nvflash even tho the screen is black and I enter nvflash -i0 -6 880m.rom, there is then two short beeps and I hit y twice. I don't remember the beeps when I flashed the bios before so it might be giving an error message. I have also gotten into windows, I can tell because my keboard lights change depending on temps, and the lights change as they should. So every so often it will boot but nothen ever on the screen. I also just tried putting in one of my old gpu's but it didn't change anything. No change with one card or two, and no change with none (integrated). Could a bad vbios flash afect the motherboard?
  8. I just tried one of the vbios from here and now my computer won't post, I have the original vbios on a usb stick but can't use it as the comp won't post. If anyone can help that would be great. Been playing with it for several hours, the odd time it will boot into windows but the screen stays black. On one of the time it was going to boot I blindly put the original vbios back on both gpu's, at least I think I did, hard to tell with a black screen. Still won't boot most times and no screen, any thoughts would be great.
  9. corvetteman

    [GUIDE] NVIDIA VBIOS flashing

    Hey guy, I'm having trouble getting my voltages back to stock. I have two gtx 675m's. I overvolted them from .87v to .92v and I think that's the cause of my computer crashes but when I put the stock vbios back on the clocks when to stock but the voltage didn't. Any suggestions?
  10. corvetteman

    M18x R2 Crashing

    Everything I've tried has failed. Guess I'll be looking at replacing the cards. I would like to keep two cards, but can't afford them now so I was thinking about one GTX 880M for now and then getting another one later. As far as I can tell one 880m should be about the same performance wise as my two 675m's. Will the 880m work with my M18X R2, and would I need a better heatsink? At stock speeds the 675m would stay at 79 degrees wile running heaven benchmark. So if there are no more suggestions to get my cards running, never crashed on battery I suspect because the power state is limited on battery. I also noticed the voltage is still going to .92 v instead of .87 v even tho I put the stock vbios back on.
  11. corvetteman

    M18x R2 Crashing

    Does anyone has any ideas?
  12. corvetteman

    M18x R2 Crashing

    Just had two crashes that were different. The screen went black and then the computer beeped one beep per second. After the second time it failed to boot 5 times, finally got into the desktop and switched to integrated graphics. Now there is a lot in the event viewer. Event id 41 - The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. Event id 4 - Driver detected an internal error in its data structures for . Event id 1001 - The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x00000116 (0xfffffa801fcfc4e0, 0xfffff880057a5f38, 0xffffffffc000009a, 0x0000000000000004). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 030715-30076-01. Event 7026 - The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: AFD BHDrvx64 ccSet_N360 CSC DfsC discache eeCtrl HWiNFO32 IDSVia64 NetBIOS NetBT nsiproxy Psched rdbss spldr SRTSP SRTSPX SymIRON SymNetS tdx vpcnfltr vpcvmm vwififlt Wanarpv6 WfpLwf Driver detected an internal error in its data structures for . and some others just saying the shutdown was unexpected. Any thoughts?
  13. corvetteman

    M18x R2 Crashing

    the event viewer this time logged a bug check, saying it rebooted from a bug check. What causes this?
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.