Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs
iDesign

Lenovo Y510P audio problem

Recommended Posts

Hello,

I have the Lenovo y510p using Realtek HD audio (Personally don't like it).

post-27993-1449499801518_thumb.png

From the picture you can see that the sound will not go above half. I have tried different songs and nothing changes.

The headphones im using are the Dr Dre Pro's, and they seem louder in my Samsung S4 -.- which isn't right.

Hope someone can help me with this, driving me nuts as i like having loud music :D.

Thanks :)

Edit:

As you can see from this picture, it will not push above half!

post-27993-14494998015858_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

post-27993-14494998016104_thumb.png

I have tried this enabled and disabled, no difference at all, doesn't even tell me to "Apply" settings

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's really weird, it sounds like a driver issue if it doesn't even have the enhancements options...Have you tried playing around with the Dolby settings/the audio Hz in Advanced?

Share this post


Link to post
Share on other sites

post-27993-14494998016468_thumb.png

Just downloaded the song with a youtube to mp3 website, so its 128kbps, seems to be loud enough in windows media player, but not google chrome?

Share this post


Link to post
Share on other sites

have you tried to re download all sound drivers and reinstall all of them from the drivers partition?

Share this post


Link to post
Share on other sites
[ATTACH=CONFIG]12127[/ATTACH]

Just downloaded the song with a youtube to mp3 website, so its 128kbps, seems to be loud enough in windows media player, but not google chrome?

...Are you sure it was just the Youtube video you were watching having a low volume? It may be me, but I've not known Chrome to have it's own volume settings. Did you try any other youtube video?

Share this post


Link to post
Share on other sites
...Are you sure it was just the Youtube video you were watching having a low volume? It may be me, but I've not known Chrome to have it's own volume settings. Did you try any other youtube video?

Very weird :S the volume was set at max on youtube, i made sure of that. I looked through the settings, didn't see anything on volume. Tried countless videos on youtube, running at 1080p or 720 no difference :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

The problem is Youtube, i just played couple songs on soundcloud, and they run at high volume :S just Youtube....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.