Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs
labonator

3920XM turbo boost problem ?

Recommended Posts

so ive installed my new 3920XM and my 230Watt dell psu .

Everything works great.

But ive had the problem that when i applied my OC from my gpu that my cpu would declock it self tough lower clock speed.

Now with the new PSU and throttle stop i dissable BD PROCHOT ( if i spel it correctly ) and now my cpu stays @ 2893 mhz with turbo boost , even when i set it to turbo multi but my gpu usages stays stable @ 99 % now .

But how come my cpu doesnt boost to 3.4 ghz like it should ? even when it has a larger psu .

temps are fine there @ 70/72 i have flashed the latest EC firmwire from MSI on my GT70 ONE , ive checked that all the battery settings and power settings are @ 100% ect .

Still doenst change anything :( , i dont have a unlocked bios .

Anyone a idea ?

Regards ,

Jean Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.