Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs
TakoTaco

M17x r3 upgraded to 880m issue

Recommended Posts

Posted (edited)

I recently upgraded my AW m17x r3 from a gtx 580m to a gtx 880m following the guide from eurocom. Whenever I try to enable the high definition audio back on it just wont go past the win 10 logo. After the win 10 logo it goes either black screen or a solid color screen. I tried to disable nvidia hd audio through device manager and uninstalling but it didnt work. I also tried to install realtek hd audio and that also didnt work. I tried to disable high definition audio through device manager and it didnt work.

Edited by TakoTaco
Forgot to put my aw model

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I flashed my bios to A12 unlocked and vbios to modded on from klem

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can confirm this also is a issue. Can't get a workaround for windows 10. But windows 7 works fine. You can just pair a great pair of bluetooth Speakers or use a nice set of Headphones and they work=) Bypassing the need for audio drivers and an audio card etc. 

  • Thumbs Up 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.