Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'y510p;dead;bios;modified'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Introduction & Feedback
    • Site Announcements, Rules & New Member Intros
    • TechInferno Forum Feedback
  • Tech News & Reviews
    • News & Reviews
  • Notebooks & e-GPU Discussions
    • DIY e-GPU Projects
    • General Notebook Discussions
    • Notebook OEM Subforums
    • What Notebook Best Fits My Needs?
    • Legacy Articles
  • Desktop & General Hardware
    • General Desktops Discussion
    • Desktop Hardware
    • Overclocking, Cooling & Build Logs
  • Software, Networking & PC Gaming
    • PC Gaming
    • Video Driver Releases & Discussion
    • Networking
    • General Software Discussion
  • Everything Else
    • Off Topic

Categories

  • SVL7 & Klem VBIOS Mods
    • AMD
    • Alienware M11x R3
    • Alienware M14x R2
    • Alienware M17x R4
    • Alienware M18x R1
    • Alienware M18x R2
    • Kepler VBIOS
    • Lenovo Y400-Y500
    • Lenovo Y410p-Y510p
    • Lenovo Y580-Y480
    • Legacy BIOS/VBIOS
    • Maxwell VBIOS
    • Sony Vaio SVS13 / SVS15 series
  • BAKED BIOS Mods
    • Clevo
  • Utilities

Product Groups

  • Tech|Inferno Elite Membership
  • Hardware

Categories

  • Frontpage News
    • General News
    • Reviews
    • Hardware News
    • Software News
    • PC Gaming News
    • Science & Technology News
  • Promoted Posts
    • Guides
    • Hardware
    • Software

Categories

  • Hardware
    • Notebooks and Components
    • Desktop and Components
    • Phones
    • Accessories
  • Software
    • PC Games
    • All Other Software

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Steam


AIM


MSN


Website URL


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation

Found 1 result

  1. snakebiteil

    possibly dead lenovo y510p

    hey guys, i have a problem with my Y510P, i have flashed the modified bios and vbios for my sli version of the laptop, everything worked fine until i changed a value called "reset time" on my second graphic adapter in bios, i set it to 300ms to see if it might help me fix my hanging problem with sli on, i also changed the option to always use the second graphic adapted to "enabled" after that the laptop booted to windows, i started up a game and after a few minutes it hanged and never booted again. when i hit the power button the keyboard lights up and it responds to light change but the screen wont come up and it doesn't boot to windows. also, when i connect or disconnect my charger it does a "beep" sound. anyone have any ideas on how to fix the issue? or am i dealing with a possibly dead laptop? and any idea on whether i can try to claim warranty with a modified bios?
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.