Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'code 12'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Introduction & Feedback
    • Site Announcements, Rules & New Member Intros
    • TechInferno Forum Feedback
  • Tech News & Reviews
    • News & Reviews
  • Notebooks & e-GPU Discussions
    • DIY e-GPU Projects
    • General Notebook Discussions
    • Notebook OEM Subforums
    • What Notebook Best Fits My Needs?
    • Legacy Articles
  • Desktop & General Hardware
    • General Desktops Discussion
    • Desktop Hardware
    • Overclocking, Cooling & Build Logs
  • Software, Networking & PC Gaming
    • PC Gaming
    • Video Driver Releases & Discussion
    • Networking
    • General Software Discussion
  • Everything Else
    • Off Topic

Categories

  • SVL7 & Klem VBIOS Mods
    • AMD
    • Alienware M11x R3
    • Alienware M14x R2
    • Alienware M17x R4
    • Alienware M18x R1
    • Alienware M18x R2
    • Kepler VBIOS
    • Lenovo Y400-Y500
    • Lenovo Y410p-Y510p
    • Lenovo Y580-Y480
    • Legacy BIOS/VBIOS
    • Maxwell VBIOS
    • Sony Vaio SVS13 / SVS15 series
  • BAKED BIOS Mods
    • Clevo
  • Utilities

Product Groups

  • Tech|Inferno Elite Membership
  • Hardware

Categories

  • Frontpage News
    • General News
    • Reviews
    • Hardware News
    • Software News
    • PC Gaming News
    • Science & Technology News
  • Promoted Posts
    • Guides
    • Hardware
    • Software

Categories

  • Hardware
    • Notebooks and Components
    • Desktop and Components
    • Phones
    • Accessories
  • Software
    • PC Games
    • All Other Software

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Steam


AIM


MSN


Website URL


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation

Found 2 results

  1. NEED HELP. I have no idea what I can do. Everywhere I've looked there's no solution. Running on a i5 HP Pavilion dm4 and my graphics card is a Geforce 8800 Gts. I plugged everything in correctly. 1.took out my wifi card and screwed in the pcie to hdmi cord then plugged it into the egpu dock. 2. my psu and gpu (that I also connected onto the egpu dock) start up PERFECTLY when I press my laptops power button. 3. Windows 10 starts up fine and in device manager it detects my GPU on the external dock perfectly. I disabled my laptops internal HD graphics and restarted my laptop. 4. I downloaded the drivers needed for my graphics card through "Geforce Experience" then restarted my laptop like it said to do and now IN DEVICE MANAGER it shows ************************ "This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) if you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system" *************************** what device do I need to disable??? Is there a driver that is also located in the same PCI E port that I need to disable or something? A member on the forums named Tesla said something about how code 12 indicates a driver conflict, 2 drivers accessing the same hardware ports at the same time. But what other drivers are enabled that are blocking my graphics card?? (PCI bus 1, device 0, function 0) is where it says my graphics card is located. I don't want to disable or uninstall the wrong thing and Idk what it is I have to do. Would VERY MUCH appreciate any guidance and help. I've been looking everywhere! And no luck I would owe you an arm and leg if someone can help me in this jam! I just want to play some games!
  2. Hi everyone, I'm newbie here so if I'm posting somewhere wrong or smth like that just warn me. I search in this forum and also at google about "code 12" and "code 43" almost thousands times. Specially for exp gdc but couldn't find anything can help me. I looked for modded bios, whitelist.. At least I realized that there is no modded bios for my pc(I'm gonna write all supported bios versions down here). All cable connections are correct, I can see Nvidia GTX 1070 at device manager with error code 12 and sometimes code 43. I couldn't disabled my amd redeon graphics in bios, just uninstalled from device manager with files. Now my pc running only with Intel HD 3000 by own screen. I do not get any display on my 24" screen which one is connected to 1070 by HDMI. But when I boot my pc, 1070 fans are running with white lights are on GPU. But screen display doesn't show anything. Pc running with own screen. My PC Specification; (Windows 10 - 64 Bit) Product Number A7N33EA Microprocessor 2.2 GHz Intel Core i7-2670QM Chipset Intel HM65 Express Microprocessor Cache 6 MB L3 cache Memory 16 GB DDR3 Memory Max Supports up to 16 GB DDR3 (2 user accessible) Video Graphics AMD Radeon HD 7690M XT (2 GB DDR5 dedicated) Hard Drive 1 TB SATA (5400 rpm) Up to 16 GB partition for system recovery Multimedia Drive Blu-ray ±R/RW with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Display 39,6 cm (15.6") 39,6 cm (15,6") Full HD anti-glare LED (1920 x 1080) Network Card Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN Wireless Connectivity 802.11 b/g/n; Bluetooth Sound Beats Audio BIOS Versions; F.12(SP55375) F.19(SP57474) F.1A(SP58987) F.1B(SP59775) F.1C(SP60655) - Current Exp gdc connected by m-pci/e. I have 350W PSU just for GPU.(170W needed) I tried to install nvidia driver, remove amd by DDU, run only 1x8gb ram(tried at both slots), remove wifi adapter from device manager with files, Anyone can help me about how to get result-fix this issue. There is no problem to disable pc own 15.6" screen. Just want to run my pc with good screen by 1070. Thank you since now
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.