Jump to content

vicrains

Registered User (Pre-Promotion)
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vicrains

  • Rank
    Curious Beginner

Contact Methods

  • Steam
    vicrains

Profile Information

  • Location
    Europe

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. vicrains

    mPCIe/EC eGPU troubleshooting steps

    Hi everyone, I'm newbie here so if I'm posting somewhere wrong or smth like that just warn me. I search in this forum and also at google about "code 12" and "code 43" almost thousands times. Specially for exp gdc but couldn't find anything can help me. I looked for modded bios, whitelist.. At least I realized that there is no modded bios for my pc(I'm gonna write all supported bios versions down here). All cable connections are correct, I can see Nvidia GTX 1070 at device manager with error code 12 and sometimes code 43. I couldn't disabled my amd redeon graphics in bios, just uninstalled from device manager with files. Now my pc running only with Intel HD 3000 by own screen. I do not get any display on my 24" screen which one is connected to 1070 by HDMI. But when I boot my pc, 1070 fans are running with white lights are on GPU. But screen display doesn't show anything. Pc running with own screen. My PC Specification; (Windows 10 - 64 Bit) Product Number A7N33EA Microprocessor 2.2 GHz Intel Core i7-2670QM Chipset Intel HM65 Express Microprocessor Cache 6 MB L3 cache Memory 16 GB DDR3 Memory Max Supports up to 16 GB DDR3 (2 user accessible) Video Graphics AMD Radeon HD 7690M XT (2 GB DDR5 dedicated) Hard Drive 1 TB SATA (5400 rpm) Up to 16 GB partition for system recovery Multimedia Drive Blu-ray ±R/RW with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Display 39,6 cm (15.6") 39,6 cm (15,6") Full HD anti-glare LED (1920 x 1080) Network Card Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN Wireless Connectivity 802.11 b/g/n; Bluetooth Sound Beats Audio BIOS Versions; F.12(SP55375) F.19(SP57474) F.1A(SP58987) F.1B(SP59775) F.1C(SP60655) - Current Exp gdc connected by m-pci/e. I have 350W PSU just for GPU.(170W needed) I tried to install nvidia driver, remove amd by DDU, run only 1x8gb ram(tried at both slots), remove wifi adapter from device manager with files, Anyone can help me about how to get result-fix this issue. There is no problem to disable pc own 15.6" screen. Just want to run my pc with good screen by 1070. Thank you since now.
  2. Hi everyone, I'm newbie here so if I'm posting somewhere wrong or smth like that just warn me. I search in this forum and also at google about "code 12" and "code 43" almost thousands times. Specially for exp gdc but couldn't find anything can help me. I looked for modded bios, whitelist.. At least I realized that there is no modded bios for my pc(I'm gonna write all supported bios versions down here). All cable connections are correct, I can see Nvidia GTX 1070 at device manager with error code 12 and sometimes code 43. I couldn't disabled my amd redeon graphics in bios, just uninstalled from device manager with files. Now my pc running only with Intel HD 3000 by own screen. I do not get any display on my 24" screen which one is connected to 1070 by HDMI. But when I boot my pc, 1070 fans are running with white lights are on GPU. But screen display doesn't show anything. Pc running with own screen. My PC Specification; (Windows 10 - 64 Bit) Product Number A7N33EA Microprocessor 2.2 GHz Intel Core i7-2670QM Chipset Intel HM65 Express Microprocessor Cache 6 MB L3 cache Memory 16 GB DDR3 Memory Max Supports up to 16 GB DDR3 (2 user accessible) Video Graphics AMD Radeon HD 7690M XT (2 GB DDR5 dedicated) Hard Drive 1 TB SATA (5400 rpm) Up to 16 GB partition for system recovery Multimedia Drive Blu-ray ±R/RW with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Display 39,6 cm (15.6") 39,6 cm (15,6") Full HD anti-glare LED (1920 x 1080) Network Card Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN Wireless Connectivity 802.11 b/g/n; Bluetooth Sound Beats Audio BIOS Versions; F.12(SP55375) F.19(SP57474) F.1A(SP58987) F.1B(SP59775) F.1C(SP60655) - Current Exp gdc connected by m-pci/e. I have 350W PSU just for GPU.(170W needed) I tried to install nvidia driver, remove amd by DDU, run only 1x8gb ram(tried at both slots), remove wifi adapter from device manager with files, Anyone can help me about how to get result-fix this issue. There is no problem to disable pc own 15.6" screen. Just want to run my pc with good screen by 1070. Thank you since now
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.