Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs

taunt9000

Registered User (Promoted)
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 Semi Elite

About taunt9000

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday 06/10/1992
  1. ok no problem. the guide mentions about the recovery for bricked card.
  2. Hello, people I got fan issue after I put Clevo gtx675m into my M17x R2. I have asked around forums. People said I need to flash my Clevo with Dell vbios to solve the fan problem. I can only find this 2GB version of Dell 675m vbios. But my Clevo is a 4GB version so I'm not sure what will happen if I flash my Clevo with that 2GB version Dell vbios. I need help with Dell gtx675m vbios files. Thanks
  3. Update: My friend just called me and told me that the modification wasn't quite right. For Alienware, graphics card recognition modification should be nvdm.inf not nvcv.inf. But some how nvcv.inf still works for Alienware. After I removed gtx285m, all fans did run slower but not at the normal lowest rate. Normal lowest rate is like 2500 RPM, but it runs at 2600 RPM now. And it locks at 2600RPM. Does not speed up even if my 675m goes up to 90°C. After I reinstall the driver with only nvdm.inf modification, my laptop still recognizes gtx675m but fans still got same problems. I Still have to control fans via HWiNFO64 now.
  4. Hello, people My original M17x R2 set is dual gtx285m with SLI Windows 7 64-bit Recently, I bought a gtx675m. I inserted gtx675m into the primary graphics card slot (left). And I left my old gtx285m in the secondary graphics card slot (right). (SLI doesn't work anymore now for sure) I turned on my laptop. Installed the newest driver (310.90) and this unlocked BIOS A10 It didn't recognize the new gtx675m as usual so new gtx675m wouldn't work. My friend told me to modify nvcv.inf in C:\NVIDIA\DisplayDriver\310.90\Win8_WinVista_Win7_64\International\Display.Driver\ Here is a sample. Then I ran the setup again to reinstall the driver. After I reboot my laptop, it recognizes the new gtx675m now and it is functional. I made that secondary graphic card gtx285m to run PhysX. I have checked GPU-Z, nvidia inspector... They all say the new gtx675m and the secondary gtx285m are both functional. I have run Battlefield 3 and turned all graphic settings to very high. It runs perfectly at 60FPS, smoother than my old gtx285m SLI set. The problem is all 3 fans keep spinning like hell right after I press the power bottom. It doesn't care about the temperature...spins 100% even at 30/40°C I tried HWiNO64...it works, all fans now runs normally (will speed up if temperature get higher). BUT it works ONLY IF I get into Windows and run HWiNO64. All fans start spinning 100% if I close HWiNO64. Seems like bios refuses to recognize any graphics card other than gtx285m. I tried a lower graphics card gtx260m. Got the same problem. Is there any solution? Sorry for bad English because English is not my first language.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.