Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs

Paclik

Registered User (Pre-Promotion)
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Paclik

  • Rank
    Curious Beginner

Profile Information

  • Location
    New Zealand
  • Interests
    Alienware
  1. Hello everyone. I've been reading the forums for quite a while now, and I can't even describe how helpful everyone at techinferno is. It's time for my first post and my question is towards the GPU vBios and Alienware/Clevo gurus here at techinferno. I've bought a barebone Origin EON 15-X (Clevo p750dm) it's the Skylake version. I also have an MSI GTX970m 6GB which doesn't seem to be working when installed in the 15-X (black screen not even backlight, only the keyboard backlight is working, no fans are spinning and there are no beeps). I think it might be due to the MSI vBios. I want to try to flash the card with a Clevo vBios (thanks to Prema) and see if the card would then work. I was hoping I can use my trusty M18x r2 for that task. In the primary GPU slot I've got my 7970m and in the slave slot I've put the 970m. When I power the laptop and go to the bios, it only shows "ATI GFX" for "Discrete Graphics 1 and for "Discrete Graphics 2" shows "Not Detected". I've tried booting to Windows and checked the device manager, same thing only the 7970m is listed. I'm not sure if what I'm trying to do is even possible. Any help will be greatly appreciated. Thanks in advance
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.