• Announcements

    • Brian

      Introducing T|I Marketplace/Classifieds!   11/24/16

      After a long wait, Tech|Inferno now has a Marketplace/Classifieds section where all registered (promoted and above) members can participate in selling, trading and seeking out items. This service is free to all members to use as they wish. Currently all ads last for a period of 14 days before they expire for promoted users. Those users belonging to T|I Elite, Contributor, Developer and Moderator have access to 30 day ad periods that are featured   Some easy rules to remember: Do not post multiple ads of the same product. Do not advertise here if you are a retailer or business. You must contact Tech|Inferno for advertising space. Keep ads civil, do not try to lowball members. You may contact them in private via PM if you feel their price is not to your liking. Harassing members will result in an infraction. It is recommended you have Heatware/eBay feedback to establish trading credibility.    Tech|Inferno assumes no liability for any sales posted in the Classified section. Always use common sense when buying/selling with traders and ask for their heatware/ebay feedback!   Enjoy!

DiefeigeFeige

Registered User (Pre-Promotion)
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DiefeigeFeige

  • Rank
    Curious Beginner

Contact Methods

  • Steam
    345ifyhalo

Profile Information

  • Location
    Germany
  1. Hi, a week ago i decided to build an eGpu Setup for my Macbook Pro. I installed Windows 10 (excidentley deleted OS X :/) and pluged the Zotac GTX 970 via Akitio Thunderbox into my Macbook(only Supports Thunderbolt 1). The device Manager detected the eGpu and i installed the latest Driver. Now the problem, when im triyng to play for example Company of Heroes the eGPU is obviously not in action. The Company of Heroes Benchmark says something about 1-4 fps. Im very confused because when im running this Benchmark with disabled Intel hd 4000 the GTX970 works well:http://www.geeks3d.com/gputest/. please help me, its so frustrating to see the egpu running in this Benchmark and dont see it in games.