Jump to content
copyninja

!!help!!! I want to flash my nvidia gforce gtx 680m 4gb mxm 3.0 (alienware m18x r1)

Recommended Posts

ITS INTALLED IN MY ALIENWARE M18X R1

THE ALIENWARE HAVE THE BIOS 04 MODED FROM THIS PAGE

THE GTX 680M 4GB WAS PULLED FROM A ''CLEVO P170EM'' AND THE ACTUAL Vbios IS ( 80.4.29.0.1 )

AND I SAW A POST WHITH A OVERCLOCKED VBIOS IN THIS PAGE.

Clevo 680m (80.04.33.00.10) 'OCedition' revised v01 EDIT by svl7 ...THIS ONE...

CAN IT WORK IN MY ALIENWARE OR IT WILL BRICK MY LAPTOP?

HELP!:confusion::confusion::confusion:

post-37385-14495000685484_thumb.png

post-37385-14495000685645_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Content

    • By Night
      Why  we cant change voltages on laptop gpu maxwell bios tweaker change voltage but ıt only on graphic it doesnt change or effect gpu ıt stıll same voltage on nvdia ınspector
    • By Night
      My laptop doesn't display when I turn discrete mode it work only on mshybrit mode.I plug hdmı cable to pc it display to tv.Gpu z program show no uefi support on 970m(6gb) but  ıt show on intel hd  630 there is no problem about screen ıt justy problen on vbios ı thınk ı cant fınd on ınternet stock gpu vbios  can anybody help for it or to fix this promblem?
    • By Night
      My laptop doesn't display when I turn discrete mode it work only on mshybrit mode.I plug hdmı cable to pc it display to tv.Gpu z program show no uefi support on 970m(6gb) but  ıt show on intel hd  630 there is no problem about screen ıt justy problen on vbios ı thınk ı cant fınd on ınternet stock gpu vbios  can anybody help for it or to fix this promblem?
    • By Suraj Subedi
      I purchased a new HP Quadro K3100m from Ebay. 
      The HP 8770w laptop I had is running with quadcore 3rd gen i7 processor and AMD Firepro M4000 graphics; with dual boot windows 10 and windows 7.
      I also bought a new heat sink, and thermal paste (Coolermaster) and thermal pads (GC Extreme) to use with the K3100.
       
      With the card installed, the laptop screen was blank but display was supported through the DP port, i checked it.
      Used Nvflash (dos version) to create a backup of the existing vbios. 
      Then, flashed a dell vbios for k3100m with nvflash dos version,  (using command:- nvflash -6 name.rom) and restarted. The display was only present in the laptop screen nos (not in DP port anymore); logged into windows 10, then installed Nvidia driver from the nvidia site - Optimal driver for enterprise for K3100m, installed it and re-started the machine. I got multiple flickering desktops (9-12) in the laptop screen.
       
      I restarted with windows 7, and removed amd driver and installed nvidia driver, got similar screen upon restart.
       
      After that I flashed the k3100m with another HP vbios, Since then, the laptop opens but black screen both in laptop screen as well as in DP port. I have not tried the VGA cable though since I do not have it. 
       
      Can anybody guide me now
      1. to blind flash the original backup HP vbios to the card?
      2. a suitable vbios file to flash afterwards to make the new quadro k3100m to wok in my 8770w.
       
      I have attached the backup rom and two vbios rom used in my case.
      Thanks,
      BACKUP.ROM
      Dell.rom
      HP.rom
    • By yussuaif
      Would really like some help with this.
      I Have a HP 8770W Elitebook Workstation.
      its powered by an Intel Core i7-3630QM, 32GB RAM and an Nvidia Quadro K4000M.
      the Quadro's stock clock is 600 MHz- Core/ 700 MHz- Memory.
      its currently overclocked 736 MHz (+135 MHz)- Core/ 1050 MHz (+750 MHz)/ 1100 MHz (+800 MHz)- Memory.
       
      The GPU temps stay fairly decent in summer ( between 70-75 Degrees Celsius) while loaded and CPU around 5 degrees higher. In winter the drop to the mid/high 60's so i believe there is still some space there to push it a bit harder.
       
      The problem is nor Nvidia Inspector nor MSI Afterburner  allow me to overclock the core over 135 MHz, the memory i know is maxed out because anything over just bugs out.
       
      Is there anything i can do that would allow me to go over that threshold of 135 MHz.

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.