Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs
Andoxyde

MSI GP60 2PE Leopard : Bad flash

Recommended Posts

Hello,

I flashed wrong bios for my MSI GP60 2PE Leopard laptop. (Core i7 + NVIDIA 840M)

I flashed a MSI GP60 bios (release 30H) and the right one was release 10A for my laptop.

Now when I start the laptop, I only get a black screen (no MSI logo. just black screen)

Is there a way to recover ?

Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unfortunately, I don't think so, you just bricked your laptop.. Sorry I can not help you any further.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, it is possible. I’m sure you’ve already fixed this but, a spi programmer with a SIOC8 chip clip will allow you to reflash the actual bios chip on the motherboard. Chip is black square with 4 pins two sides. Should have a colored dot (probably red) on it and a small dimple in one corner.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.