Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'toshiba'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Introduction & Feedback
    • Site Announcements, Rules & New Member Intros
    • TechInferno Forum Feedback
  • Tech News & Reviews
    • News & Reviews
  • Notebooks & e-GPU Discussions
    • DIY e-GPU Projects
    • General Notebook Discussions
    • Notebook OEM Subforums
    • What Notebook Best Fits My Needs?
    • Legacy Articles
  • Desktop & General Hardware
    • General Desktops Discussion
    • Desktop Hardware
    • Overclocking, Cooling & Build Logs
  • Software, Networking & PC Gaming
    • PC Gaming
    • Video Driver Releases & Discussion
    • Networking
    • General Software Discussion
  • Everything Else
    • Off Topic

Categories

  • SVL7 & Klem VBIOS Mods
    • AMD
    • Alienware M11x R3
    • Alienware M14x R2
    • Alienware M17x R4
    • Alienware M18x R1
    • Alienware M18x R2
    • Kepler VBIOS
    • Lenovo Y400-Y500
    • Lenovo Y410p-Y510p
    • Lenovo Y580-Y480
    • Legacy BIOS/VBIOS
    • Maxwell VBIOS
    • Sony Vaio SVS13 / SVS15 series
  • BAKED BIOS Mods
    • Clevo
  • Utilities

Product Groups

  • Tech|Inferno Elite Membership
  • Hardware

Categories

  • Frontpage News
    • General News
    • Reviews
    • Hardware News
    • Software News
    • PC Gaming News
    • Science & Technology News
  • Promoted Posts
    • Guides
    • Hardware
    • Software

Categories

  • Hardware
    • Notebooks and Components
    • Desktop and Components
    • Phones
    • Accessories
  • Software
    • PC Games
    • All Other Software

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Steam


AIM


MSN


Website URL


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation

Found 4 results

  1. System specs: Chipset: AMD Torpedo APU: AMD A8-3500M w/ Radeon HD 6620G graphics RAM: 8Gb dual channel Kingston HyperX DDR3 1600Mhz (limited to 1333Mhz by hardware) SSD: Drevo X1 Pro 128Gb SSD HDD (in optical bay): Seagate 750Gb 7200rpm OS: Windows 10 Pro Additional purchases for eGPU purposes: GPU: Sapphire Radeon HD 7950 Boost edition 3Gb DDR5 eGPU interface: EXP GDC Beast v8.4d PSU: ACE Artic Blue 750W PSU Display: 32" LG FHD TV w/ HDMI input (had spare) My steps: 1. Remove wifi card from mPCI-e slot on motherboard (behind central cover on underside of laptop) and wrap antenna ufl connectors in tape to prevent shorts. Place these out of the way. 2. Insert mPCI-e to HDMI cable into x1 slot (where you just removed wifi card from) on motherboard and secure with screw. 3. Remove case from EXP GDC Beast and switch power selections switch (the one closest to the edge) to ATX power. Reassemble EXP GDC Beast. 4. Connect HDMI end of cable from laptop to HDMI port on EXP GDC Beast. 5. Using supplied cable for EXP GDC Beast; connect the 20 pin and 4 pin to equivalent outputs on the PSU. Connect other end to the 8 pin input socket on the EXP GDC Beast. 6. Insert GPU into EXP GDC Beast and supply power from the PSU via 2x 6 pin connectors to the GPU. Connect GPU to display using regular HDMI cable. 7. Plug both laptop and PSU into mains electricity and power on the PSU - EXP GDC Beast should light up (green in my case) and GPU fans should start to idle. Also power on external display and ensure it is set to correct input. 8. Turn on laptop. Windows should boot normally. In my case Windows detected and downloaded drivers automatically for the HD7950, albeit not the most recent ones. 9. After a required restart the external display should now be working and Windows had automatically installed Radeon Settings for me. The internal display's resolution will now be all screwed up. 10. To prevent a black display on both internal and external with just mouse cursor - with eGPU powered off start laptop and in device manager navigate to 'Display adapters' and right click > uninstall on the Radeon HD 6620G (inbuilt graphics). 11. Prevent Windows from automatically downloading drivers for devices (Google the process) to prevent the uninstalled inbuilt graphics drivers from reinstalling. Shutdown. 12. With eGPU powered; turn on laptop and navigate to AMD's driver update site (internet will now have to be got to via ethernet port or using USB tethering on mobile phone). Do not download the 'Automatic Detect' tool. Use the manual search function and download the latest driver for your GPU and OS (~530Mb). 13. Attempt to run the .exe - it will extract all the required files to a directory, make a note of this location, and then it will attempt to install the drivers but will fail with 'Error 174: Unexpected configuration' or something along those lines. This is fine, cancel out of the installer. 14. Back in device manager; right click GPU under 'display adapters' and select 'update'. Opt to install manually and browse to the top level 'AMD' folder where everything extracted to before and let Windows search for the latest driver in there. This will update drivers to their latest version. 15. To use the latest version of Radeon Settings that came with the ~530Mb download; uninstall the old version in the usual Windows way and in Explorer, navigate to the AMD folder again and in the search box at the top right of the window type "cnext". Run cnext.exe (or cnext64.exe if appropriate) when the search has finished and this will be the version that starts with Windows from here on in. And that is it! Really simple, no setup1.x required, no extending 32 bit space, no chainloading GPU-z confirms that the mPCI-e interface is running @ x1 2.0 which is good news also. I have also purchased a x1 PCI-e 15cm extension which is basically a riser connected via a ribbon cable to a x1 PCI-e connector which I have ran through the chassis and secured the riser to the outer edge of the laptop where the optical drive used to be (since this has been replaced by a HDD caddy). Since I need the laptop to still remain portable this prevents me from having to have fragile cable hanging out the bottom of my laptop when I'm on the move. Additionally I have purchased a midi-ATX desktop tower to contain the EXP GDC Beast, GPU, PSU and cabling. Space was not a concern for me with this build, price was my main concern, and this case looks smart, has additional cooling and was cheap so suited my requirements. It also gives me a platform on which to build a desktop gaming rig down the line as and when I can afford to buy parts, at which point I will return my laptop to it's standard form. I have successfully played BF4 on ultra settings (but with textures set to lowest setting to help with bandwidth bottlenecking) @ 1080p for 3 hours straight with no issues. I have done similar with FarCry Primal but had to reduce resolution to 720p to get a solid 60fps. Seems bullet proof so far! If you have any questions or want me to run any tests or benchmarks then please let me know.
  2. nrpaul1015

    EGPU setups

    I am relatively new to the online PC gaming experience and would like some input on my next project. Right now, I would like to make myself a proficient (not two expensive) EGPU setup for my laptop. I don't have the funds nor the experience to build a tower yet so i want to start with this. I have a Toshiba Satellite and here are its specs. : Toshiba Satellite L50-C Intel Core i7-5500U CPU - 2.4 GHz 16 G's of ram My question is what setup including card, power supply, etc. I should use? Thanks for your input ahead of time.
  3. Good Day, My egpu driver is already installed and device manager requires to restart, but after restarting the egpu driver is undetected again. I'm using hotswap or hotplug trick while in sleep mode. Once the driver is detected and reinstalled again, it requires to restart the os. I'm trapped... Can someone please help and give me suggestions? thank you My setup: Toshiba l630 core i5 2nd gen 2.53ghz 4gb ram Pe4c 3.0 mpcie gtx 960 generic psu 600w driver installed dsdt override done win7 64bit ultimate
  4. Good day guys, I'm still learning about egpu. Is my laptop compatible with pe4c 3.0 with gtx 960? Laptop: Toshiba Pro L630 Core i5-430m 2.53ghz 4gb ram no pcie slot vcard use: Zotac GTX 960 PSU use: Generic 600w egpu: PE4C 3.0 mPCIE Issue: the egpu fan is spinning and I the led lights are turned on to 2 green lights. I replaced my wifi to egpu. The problem is my laptop not detecting the egpu. Sometimes it turns of my laptop after a few seconds. I tried all the combination of delay switch and the hotplug trick. Please HELP ME... thanks
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.