Jump to content
Latest News
  • Apologies for the downtime. We had to update our backend and theme.
  • We will continue pushing updates.
  • Apologies for the downtime. We had to update our backend and theme.
  • We will continue pushing updates.

Search the Community

Showing results for tags 'stuck'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Introduction & Feedback
    • Site Announcements, Rules & New Member Intros
    • TechInferno Forum Feedback
  • Tech News & Reviews
    • News & Reviews
  • Notebooks & e-GPU Discussions
    • DIY e-GPU Projects
    • General Notebook Discussions
    • Notebook OEM Subforums
    • What Notebook Best Fits My Needs?
    • Legacy Articles
  • Desktop & General Hardware
    • General Desktops Discussion
    • Desktop Hardware
    • Overclocking, Cooling & Build Logs
  • Software, Networking & PC Gaming
    • PC Gaming
    • Video Driver Releases & Discussion
    • Networking
    • General Software Discussion
  • Everything Else
    • Off Topic

Categories

  • SVL7 & Klem VBIOS Mods
    • AMD
    • Alienware M11x R3
    • Alienware M14x R2
    • Alienware M17x R4
    • Alienware M18x R1
    • Alienware M18x R2
    • Kepler VBIOS
    • Lenovo Y400-Y500
    • Lenovo Y410p-Y510p
    • Lenovo Y580-Y480
    • Legacy BIOS/VBIOS
    • Maxwell VBIOS
    • Sony Vaio SVS13 / SVS15 series
  • BAKED BIOS Mods
    • Clevo
  • Utilities

Categories

  • Frontpage News
    • General News
    • Reviews
    • Hardware News
    • Software News
    • PC Gaming News
    • Science & Technology News
  • Promoted Posts
    • Guides
    • Hardware
    • Software

Categories

  • Hardware
    • Notebooks and Components
    • Desktop and Components
    • Phones
    • Accessories
  • Software
    • PC Games
    • All Other Software

Found 3 results

  1. NEED HELP. I have no idea what I can do. Everywhere I've looked there's no solution. Running on a i5 HP Pavilion dm4 and my graphics card is a Geforce 8800 Gts. I plugged everything in correctly. 1.took out my wifi card and screwed in the pcie to hdmi cord then plugged it into the egpu dock. 2. my psu and gpu (that I also connected onto the egpu dock) start up PERFECTLY when I press my laptops power button. 3. Windows 10 starts up fine and in device manager it detects my GPU on the external dock perfectly. I disabled my laptops internal HD graphics and restarted my laptop. 4. I downloaded the drivers needed for my graphics card through "Geforce Experience" then restarted my laptop like it said to do and now IN DEVICE MANAGER it shows ************************ "This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) if you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system" *************************** what device do I need to disable??? Is there a driver that is also located in the same PCI E port that I need to disable or something? A member on the forums named Tesla said something about how code 12 indicates a driver conflict, 2 drivers accessing the same hardware ports at the same time. But what other drivers are enabled that are blocking my graphics card?? (PCI bus 1, device 0, function 0) is where it says my graphics card is located. I don't want to disable or uninstall the wrong thing and Idk what it is I have to do. Would VERY MUCH appreciate any guidance and help. I've been looking everywhere! And no luck I would owe you an arm and leg if someone can help me in this jam! I just want to play some games!
  2. Hello. I have a problem here. I installed Radeon HD8970M, and it worked out-of-the-box in MSI GX740, but now I have problem, with 3D clocks. Under stress it didn't want to go full 950/1250, and I have done everything that I can do in Windows (Afterburner, Clockblocker, Maximize performance in Powerplay). I think it's a problem with vbios, that my laptop can't read quite properly. I want to edit those close, which are at 450/300, but VBE7 doesn't let me do it, and the voltage is there locked too. So I thought that hex editior would do the job, but still - I don't know where to edit it (which lines), and how change voltage (from 0.9V to 1.0-1.05V). I have attached my original HD8970M Vbios dumped with GPU-Z. Thanks in advance! ori8970m.rom
  3. Today, my computer a Lenovo Yoga 2 laptop running windows 8.1 64-bit, stopped wirking. When I start my computer, it will display the Lenovo boot screen and the rotating dots will rotate a while and then freeze. I've resettet the BIOS but it did not help and I can not take out the battery as it is some kind of built in battery.. My computer does not have a disc drive, just USB. And I dont have made a USB recovery.. Please help me I have all my thesis material on that computer. Thank you.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.