Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'lenovo g580 corrupt bios'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Introduction & Feedback
    • Site Announcements, Rules & New Member Intros
    • TechInferno Forum Feedback
  • Tech News & Reviews
    • News & Reviews
  • Notebooks & e-GPU Discussions
    • DIY e-GPU Projects
    • General Notebook Discussions
    • Notebook OEM Subforums
    • What Notebook Best Fits My Needs?
    • Legacy Articles
  • Desktop & General Hardware
    • General Desktops Discussion
    • Desktop Hardware
    • Overclocking, Cooling & Build Logs
  • Software, Networking & PC Gaming
    • PC Gaming
    • Video Driver Releases & Discussion
    • Networking
    • General Software Discussion
  • Everything Else
    • Off Topic

Categories

  • SVL7 & Klem VBIOS Mods
    • AMD
    • Alienware M11x R3
    • Alienware M14x R2
    • Alienware M17x R4
    • Alienware M18x R1
    • Alienware M18x R2
    • Kepler VBIOS
    • Lenovo Y400-Y500
    • Lenovo Y410p-Y510p
    • Lenovo Y580-Y480
    • Legacy BIOS/VBIOS
    • Maxwell VBIOS
    • Sony Vaio SVS13 / SVS15 series
  • BAKED BIOS Mods
    • Clevo
  • Utilities

Product Groups

  • Tech|Inferno Elite Membership
  • Hardware

Categories

  • Frontpage News
    • General News
    • Reviews
    • Hardware News
    • Software News
    • PC Gaming News
    • Science & Technology News
  • Promoted Posts
    • Guides
    • Hardware
    • Software

Categories

  • Hardware
    • Notebooks and Components
    • Desktop and Components
    • Phones
    • Accessories
  • Software
    • PC Games
    • All Other Software

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Steam


AIM


MSN


Website URL


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation

Found 1 result

  1. The problem is, after flashing Lenovo G580 (20150) BIOS with modded bios and changing monitor settings to "auto", the laptop won't boot, nothing appears...BLACK SCREEN and one short beep. I already tried "blindly" to enter the bios set up and set default settings and save&exit but no luck. Also i have cleared the cmos cache many times. Any advice would be greatly appreciated. Thanks in advance! [EDIT]: [SOLVED] Guys, i did it the hard way! I bought a BIOS chips (cuz it was 2 for some reason) from eBay and replaced the older ones. It was very scary thing to do but eventually i made it with success!! I don't recommend to anyone replacing the bios chip from motherboard and swap them with new, cuz it is very dangerous, especially for those who don't have soldering and disoldering experience with soldering iron. You can do this with heat gun too. Also you can use a SPI programmer to reprogram bios directly to mobo (this is better way) but again...it requires some skills using these tools. MOST IMPORTANT THING: DO NOT FLASH YOUR WORKING BIOS!!!! If you have only one pc or laptop and you using it every day and it's important to you...DO NOT FLASH BIOS WITH CUSTOM BIOS. If your machine is working DO NOT TOUCH THE BIOS. On the other hand, if you have a pc or laptop and it's not a big deal for you if you brake it....go for it...flash your damn bios...play with it as long as you want!!!
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.