Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'l420'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Introduction & Feedback
    • Site Announcements, Rules & New Member Intros
    • TechInferno Forum Feedback
  • Tech News & Reviews
    • News & Reviews
  • Notebooks & e-GPU Discussions
    • DIY e-GPU Projects
    • General Notebook Discussions
    • Notebook OEM Subforums
    • What Notebook Best Fits My Needs?
    • Legacy Articles
  • Desktop & General Hardware
    • General Desktops Discussion
    • Desktop Hardware
    • Overclocking, Cooling & Build Logs
  • Software, Networking & PC Gaming
    • PC Gaming
    • Video Driver Releases & Discussion
    • Networking
    • General Software Discussion
  • Everything Else
    • Off Topic

Categories

  • SVL7 & Klem VBIOS Mods
    • AMD
    • Alienware M11x R3
    • Alienware M14x R2
    • Alienware M17x R4
    • Alienware M18x R1
    • Alienware M18x R2
    • Kepler VBIOS
    • Lenovo Y400-Y500
    • Lenovo Y410p-Y510p
    • Lenovo Y580-Y480
    • Legacy BIOS/VBIOS
    • Maxwell VBIOS
    • Sony Vaio SVS13 / SVS15 series
  • BAKED BIOS Mods
    • Clevo
  • Utilities

Categories

  • Frontpage News
    • General News
    • Reviews
    • Hardware News
    • Software News
    • PC Gaming News
    • Science & Technology News
  • Promoted Posts
    • Guides
    • Hardware
    • Software

Categories

  • Hardware
    • Notebooks and Components
    • Desktop and Components
    • Phones
    • Accessories
  • Software
    • PC Games
    • All Other Software

Found 1 result

  1. Ok, a little background. I have a lenovo L420 laptop and bought an EGPU adapter via Express Card. I used a Geforce GTX 1050 TI In order for this to work you need to first disconnect any egpu external device and perfrom DSDT override to your system. Very easy guide thanks to user 'angerthosenear' found here (JAVA MUST BE INSTALLED IN ORDER TO RUN .BAT FILE. Other wise nothing will open) Keep in mind step 5 on his tutorial was a bit off. The correct code should look like this: DWordMemory (ResourceProducer, PosDecode, MinFixed, MaxFixed, Cacheable, ReadWrite, 0x00000000, // Granularity 0x000A0000, // Range Minimum 0x000BFFFF, // Range Maximum 0x00000000, // Translation Offset 0x00020000, // Length ,, , AddressRangeMemory, TypeStatic) /*above this line is only for reference. only copy below*/ QWordMemory (ResourceProducer, PosDecode, MinFixed, MaxFixed, Cacheable, ReadWrite, 0x0000000000000000, // Granularity 0x0000000C20000000, // Range Minimum, set it to 48.5GB 0x0000000E0FFFFFFF, // Range Maximum, set it to 56.25GB 0x0000000000000000, // Translation Offset 0x00000001F0000000, // Length calculated by Range Max - Range Min. ,, , AddressRangeMemory, TypeStatic) Restart your computer and confirm your DSDT override worked by going to Device Manager -> Resources by Connection -> Memory and you should see a hierarchy for 'Large Memory' When I was at this point I was still getting error 43. I thought it was a driver issue, but ****** via email thought it was a timing issue with clocks so he suggested I 'Jumpered' the powersupply so it would constantly stay on as long as it was plugged in. So when I plugged my expresscard in the laptop, the GPU would already be powered on. I would first plug your EGPU in your system and see if you still get this error. If so, jump the power supply unit by grounding the greenwire with either of the black wires to the right or left of it. This can be done in many ways, be smart about it. Try to make it reversible. Don't be like me and cut it, splice it, and jam in behind the ground wire. It works, but, not very pretty. This should get yours working. Unless you have a 1050 TI, if so, read on. Download driver versions 372.70 and 375.63 and extract them 1:) - Open the INF for 375.63 Extract the drivers you want to modify using something like 7zip. (with 7zip installed, just rightclick and press "Extract to "/File name here"") Inside the extracted driver folder open Display.Driver. The "nv_dispi.inf" in that folder is what we need to modify. If you can't find nv_dispi.inf, look for "nvts.inf", "nv_dispwi.inf", or "nv4_dispi.inf" instead. 2:) - Your GPU string Search (CTRL+F) for your gpu '1050 TI' Copy these lines, should be 3 if I remember correctly 3:) - paste them in the appropriate place on the 372.70 INF file 4:) install 372.70 Drivers and restart 5:) Now, your error 43 should be gone but your GPU will run like dog sh*t. You need to install drivers 375.63 EXPRESS INSTALL ONLY. If done correctly you will not be prompted to restart. Congratulations, you're done. Took me 3 days to figure this out. If an idiot like me can do it, so can you. I will gladly answer any questions
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.