Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs

Search the Community

Showing results for tags 'gtx 1050 ti'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Introduction & Feedback
    • Site Announcements, Rules & New Member Intros
    • TechInferno Forum Feedback
  • Tech News & Reviews
    • News & Reviews
  • Notebooks & e-GPU Discussions
    • DIY e-GPU Projects
    • General Notebook Discussions
    • Notebook OEM Subforums
    • What Notebook Best Fits My Needs?
    • Legacy Articles
  • Desktop & General Hardware
    • General Desktops Discussion
    • Desktop Hardware
    • Overclocking, Cooling & Build Logs
  • Software, Networking & PC Gaming
    • PC Gaming
    • Video Driver Releases & Discussion
    • Networking
    • General Software Discussion
  • Everything Else
    • Off Topic

Categories

  • SVL7 & Klem VBIOS Mods
    • AMD
    • Alienware M11x R3
    • Alienware M14x R2
    • Alienware M17x R4
    • Alienware M18x R1
    • Alienware M18x R2
    • Kepler VBIOS
    • Lenovo Y400-Y500
    • Lenovo Y410p-Y510p
    • Lenovo Y580-Y480
    • Legacy BIOS/VBIOS
    • Maxwell VBIOS
    • Sony Vaio SVS13 / SVS15 series
  • BAKED BIOS Mods
    • Clevo
  • Utilities

Product Groups

  • Tech|Inferno Elite Membership
  • Hardware

Categories

  • Hardware
    • Notebooks and Components
    • Desktop and Components
    • Phones
    • Accessories
  • Software
    • PC Games
    • All Other Software

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Steam


AIM


MSN


Website URL


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation

Found 1 result

  1. I finally make the egpu work. I switched from AMD card to GTX to make EGPU work in WIN10. Here is my configuration hardware: 1. late 2016 macbook pro 13' touchbar 2. gtx1050ti 3. akitio node 4. macOS 10.12.3 5. Microsoft Windows [Version 10.0.10586] UEFI 6. GTX driver: 378.78-desktop-win10-64bit-international-whql Here is my issue: 1. can't boot to win with egpu connected and powered, it give me black screen, but keyboard is working, I have to hot plug egpu during boot up 2. if I try to use https://github.com/0xbb/apple_set_os.efi, boot from USB, it still give me black screen 3. if I try to use new apple_set_os.efi build for 10.12.4 version to boot from USB with gpu-swith run in win before reboot, it can get into win10, but in a while, GTX driver will crash, and in device manage it show code 43, can't make it work anymore so, can someone help me with the hot plug boot to win???
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.