Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs
Sign in to follow this  
Hedge

90W+ Power Adaptor Recommendations

Recommended Posts

Is anyone else using a 5.5x2.5mm 12V DC adaptor plugged directly into an Akitio enclosure with a <75W GPU? If so what are you using and would you recommend it to others? (The adaptor I was previously using just fried itself 6 hours into a gaming run after overheating.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By TechAce
      Hello, I need help trying to put my setup to work. I recently purchased an Akitio Thunder 2 with a GTX 1050 ti Superclocked to implement it as an eGPU for my system. I have a Macbook Pro 15” mid 2012. I’m not interested in using it with OS X (I’ve read that there is not much support by Apple for Nvidia cards Series 10). My main goal is to use it using Windows 8.1. I had some trouble with the initial connection as Windows recognized the external card but it gave me error code 12. I already got rid of the error 12 problem. The situation now is that I connected a second display through the HDMI port of the eGPU and activated it using the Nvidia Control Panel. After a restart I choose to boot windows 8.1 again but the two displays get hanged with black screens and I only see the cursor. Anybody has had this problem and was able to fix it?
       
      I did some further testing, decided to boot up with the eGPU connected but without the HDMI cable plugged. I was able to log in to Windows and the eGPU got recognized in device manager, but then I connected the HDMI cable and for one second I saw my Macbook screen displayed in the external monitor, then both screens hanged again with black screens only showing the cursor. I’m exhausted of experimenting and seeing no positive results...
       
      My goal is to be able to use the eGPU with the internal monitor of the Macbook (if that is possible with my system). If not, I would like to know how I can set it to work with a second display. I will be very grateful if somebody can help me... Sorry for the long post.
       
       
    • By SimoLoveApple
      Hi all, I have a macbook pro 15 inch retina mid-2015.
      I joined a Aikitio thunder2 with a graphics card GTX 1070 but there are problems with the internal monitor of my macbook.
      first of all we will list the specific to this topic.
      my macbook is equipped with two graphics cards, an integrated and a dedicated, integrated is an intel iris pro graphics while one dedicated is an amd radeon r9 m370x 2 GB gddr5, and obviously the eGPU GTX 1070.
      the problem is that with the external monitor connected via hdmi to egpu doesn't show any problem while using the internal monitor that should take the video signal from the thunderbolt has lagged.
      Mafia 3 with settings on external monitor turn 54 fps while on internal monitor turn 9 fps!!!
      i have windows 10 on bootcamp.
      There is not much difference and it occurs to me that the problem is the thunderbolt.
      members of tech hell please help me!
    • By SimoLoveApple
      Hi all, I have a macbook pro 15 inch retina mid-2015.
      I joined a Aikitio thunder2 with a graphics card GTX 1070 but there are problems with the internal monitor of my macbook.
      first of all we will list the specific to this topic.
      my macbook is equipped with two graphics cards, an integrated and a dedicated, integrated is an intel iris pro graphics while one dedicated is an amd radeon r9 m370x 2 GB gddr5, and obviously the eGPU GTX 1070.
      the problem is that with the external monitor connected via hdmi to egpu doesn't show any problem while using the internal monitor that should take the video signal from the thunderbolt has lagged.
      Mafia 3 with settings on external monitor turn 54 fps while on internal monitor turn 9 fps!!!
      There is not much difference and it occurs to me that the problem is the thunderbolt.
      members of tech inferno please help me!
    • By Tyrone
      Hi,
       
      First time on this website and I thought this could be where I can find some help.
       
      I've bought an ASUS transformer Pro 3 with the following specs:
       
      CPU: i5 6200U (2.3 GHz turbo up to 2.8 GHz)
      RAM: 8 GB
      SSD: 512 GB
      Price: $880 CAD (Got lucky on Amazon.. really lucky)
       
      I have not heard any news about the ASUS ROG XG Station 2 being released anytime in Canada yet so I've started to look elsewhere.
      The Akitio Node 3 seems ideal for me ($350+tax (free shipping)) since it  could fit full sized desktop graphics cards in there.
      Question is, which one should I get? I was thinking GTX 980ti since I know I could get one for $450 but not sure which type or if there are better alternative.
      I've heard I should look at the Zotac 10-series mini graphics cards but with these (and the potentially the 980ti), I don't want the system to bottle neck.
      The i5 might not be powerful enough to draw the GPU's fullest potential.
      I've already heard there were potential fan issues on the Transformer Pro 3 so if that's the case with my model (I hope not), I don't want it to end up overheating.
       
      Please let me know which graphics card I should go for.
       
      Thanks,
       
      T
    • By Bluefox
      I finally make the egpu work. I switched from AMD card to GTX to make EGPU work in WIN10.
      Here is my configuration hardware:
      1. late 2016 macbook pro 13' touchbar
      2. gtx1050ti
      3. akitio node
      4. macOS 10.12.3
      5. Microsoft Windows [Version 10.0.10586] UEFI
      6. GTX driver: 378.78-desktop-win10-64bit-international-whql
      Here is my issue:
      1. can't boot to win with egpu connected and powered, it give me black screen, but keyboard is working, I have to hot plug egpu during boot up
      2. if I try to use   https://github.com/0xbb/apple_set_os.efi, boot from USB, it still give me black screen
      3. if I try to use new apple_set_os.efi build for 10.12.4 version to boot from USB with gpu-swith run in win before reboot, it can get into win10, but in a while, GTX driver will crash, and in device manage it show code 43, can't make it work anymore
      so, can someone help me with the hot plug boot to win???
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.