Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'need help'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Introduction & Feedback
    • Site Announcements, Rules & New Member Intros
    • TechInferno Forum Feedback
  • Tech News & Reviews
    • News & Reviews
  • Notebooks & e-GPU Discussions
    • DIY e-GPU Projects
    • General Notebook Discussions
    • Notebook OEM Subforums
    • What Notebook Best Fits My Needs?
    • Legacy Articles
  • Desktop & General Hardware
    • General Desktops Discussion
    • Desktop Hardware
    • Overclocking, Cooling & Build Logs
  • Software, Networking & PC Gaming
    • PC Gaming
    • Video Driver Releases & Discussion
    • Networking
    • General Software Discussion
  • Everything Else
    • Off Topic

Categories

  • SVL7 & Klem VBIOS Mods
    • AMD
    • Alienware M11x R3
    • Alienware M14x R2
    • Alienware M17x R4
    • Alienware M18x R1
    • Alienware M18x R2
    • Kepler VBIOS
    • Lenovo Y400-Y500
    • Lenovo Y410p-Y510p
    • Lenovo Y580-Y480
    • Legacy BIOS/VBIOS
    • Maxwell VBIOS
    • Sony Vaio SVS13 / SVS15 series
  • BAKED BIOS Mods
    • Clevo
  • Utilities

Product Groups

  • Tech|Inferno Elite Membership
  • Hardware

Categories

  • Frontpage News
    • General News
    • Reviews
    • Hardware News
    • Software News
    • PC Gaming News
    • Science & Technology News
  • Promoted Posts
    • Guides
    • Hardware
    • Software

Categories

  • Hardware
    • Notebooks and Components
    • Desktop and Components
    • Phones
    • Accessories
  • Software
    • PC Games
    • All Other Software

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Steam


AIM


MSN


Website URL


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation

Found 3 results

  1. NEED HELP. I have no idea what I can do. Everywhere I've looked there's no solution. Running on a i5 HP Pavilion dm4 and my graphics card is a Geforce 8800 Gts. I plugged everything in correctly. 1.took out my wifi card and screwed in the pcie to hdmi cord then plugged it into the egpu dock. 2. my psu and gpu (that I also connected onto the egpu dock) start up PERFECTLY when I press my laptops power button. 3. Windows 10 starts up fine and in device manager it detects my GPU on the external dock perfectly. I disabled my laptops internal HD graphics and restarted my laptop. 4. I downloaded the drivers needed for my graphics card through "Geforce Experience" then restarted my laptop like it said to do and now IN DEVICE MANAGER it shows ************************ "This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) if you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system" *************************** what device do I need to disable??? Is there a driver that is also located in the same PCI E port that I need to disable or something? A member on the forums named Tesla said something about how code 12 indicates a driver conflict, 2 drivers accessing the same hardware ports at the same time. But what other drivers are enabled that are blocking my graphics card?? (PCI bus 1, device 0, function 0) is where it says my graphics card is located. I don't want to disable or uninstall the wrong thing and Idk what it is I have to do. Would VERY MUCH appreciate any guidance and help. I've been looking everywhere! And no luck I would owe you an arm and leg if someone can help me in this jam! I just want to play some games!
  2. Hi i have an msi ge 60 2pc and i am trying to install egpu exp v8 the gtx 1060 zotac 3gb, but i have the error 43 . haw i can resolve this ? , with the 650ti no problem , plz need help
  3. HotPocketChris

    eGPU will not Launch games

    So I got this problem last week. Basically, my eGPU will not launch games like Overwatch or steam games like Gmod. On Overwatch, it will say that it cannot find a compatible graphics hardware and steam games just outright don't even launch the application yet it says that I am running it. This all happens when I can see my egpu on the hidden icons bar below and says it is working properly in the device manager. My eGPU use to work but now it doesn't for some reason. I am using a Bizon Box 2 NVIDIA GTX 960 2 GB connected to a thunderbold 2 cable on my mid 2015 15 in Macbook Pro Retina without a discrete gpu and currently bootcamped to windows 10 home. Is there a way to fix this? I heard the DxDiag file is important so here it is. pastebin.com/0GmthHkj
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.