Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs

Search the Community

Showing results for tags 'ms-1761'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Introduction & Feedback
    • Site Announcements, Rules & New Member Intros
    • TechInferno Forum Feedback
  • Tech News & Reviews
    • News & Reviews
  • Notebooks & e-GPU Discussions
    • DIY e-GPU Projects
    • General Notebook Discussions
    • Notebook OEM Subforums
    • What Notebook Best Fits My Needs?
    • Legacy Articles
  • Desktop & General Hardware
    • General Desktops Discussion
    • Desktop Hardware
    • Overclocking, Cooling & Build Logs
  • Software, Networking & PC Gaming
    • PC Gaming
    • Video Driver Releases & Discussion
    • Networking
    • General Software Discussion
  • Everything Else
    • Off Topic

Categories

  • SVL7 & Klem VBIOS Mods
    • AMD
    • Alienware M11x R3
    • Alienware M14x R2
    • Alienware M17x R4
    • Alienware M18x R1
    • Alienware M18x R2
    • Kepler VBIOS
    • Lenovo Y400-Y500
    • Lenovo Y410p-Y510p
    • Lenovo Y580-Y480
    • Legacy BIOS/VBIOS
    • Maxwell VBIOS
    • Sony Vaio SVS13 / SVS15 series
  • BAKED BIOS Mods
    • Clevo
  • Utilities

Product Groups

  • Tech|Inferno Elite Membership
  • Hardware

Categories

  • Hardware
    • Notebooks and Components
    • Desktop and Components
    • Phones
    • Accessories
  • Software
    • PC Games
    • All Other Software

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Steam


AIM


MSN


Website URL


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation

Found 2 results

  1. Hey guys, This issue just came up with my laptop yesterday. After unplugging and replugging a minute later I noticed that the laptop battery is not charging anymore. I have to say though the battery is really worn out, it only hold charge for like 15mins. I can still power up the machine (it has some batter power left) but plugging it in is just producing some smell. I took the laptop apart to see where the problem is. Here are some pictures of the power socket: http://prntscr.com/gb4fg6 http://prntscr.com/gb4fyh http://prntscr.com/gb4g65 http://prntscr.com/gb4ge6 Everything looks ok to me to be honest (although I am no expert). But I can definitely feel a stronger smell around this bit. So what do you think the problem is here? The power socket? or could it be the power supply (btw that is a adp-180hb b if it matters)? I guess we can rule out the battery? Anyone had similar experiences? Since this is my work computer I’d appreciate any help you can give me. Thank you so much in advance!
  2. Hello all. I've try to change my gtx 570m to 756m but screen display msi bootscreen and "freeze" finally i've got a black screen. I've success push del button before freeze but screen freeze on "enter boot option..." and finally black screen again... As i've a HP Zbook with dedicated GPU, i swap quadro with 765m to try vbios flash but i don't understand that the 765m comes with HP ID when i list device with nvflash (10DE, 11E1, 103C, 190A). The 765m was detected in hp windows but improperly work (warning in device mngt). I've try to flash with a msi vbios (flash success but device ID not change when i listed it again). I try again on ms1761 and no screen again but p boot to windows (sound confirmed it). Is someone can give me a trick to try before i'll sell it cause i'm losing my patience... thanks for reding me PS sorry for my english...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.