Jump to content
Apologies for the spam Read more... ×

Search the Community

Showing results for tags 'lights'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Introduction & Feedback
    • Site Announcements, Rules & New Member Intros
    • TechInferno Forum Feedback
  • Tech News & Reviews
    • News & Reviews
  • Notebooks & e-GPU Discussions
    • DIY e-GPU Projects
    • General Notebook Discussions
    • Notebook OEM Subforums
    • What Notebook Best Fits My Needs?
    • Legacy Articles
  • Desktop & General Hardware
    • General Desktops Discussion
    • Desktop Hardware
    • Overclocking, Cooling & Build Logs
  • Software, Networking & PC Gaming
    • PC Gaming
    • Video Driver Releases & Discussion
    • Networking
    • General Software Discussion
  • Everything Else
    • Off Topic

Categories

  • SVL7 & Klem VBIOS Mods
    • AMD
    • Alienware M11x R3
    • Alienware M14x R2
    • Alienware M17x R4
    • Alienware M18x R1
    • Alienware M18x R2
    • Kepler VBIOS
    • Lenovo Y400-Y500
    • Lenovo Y410p-Y510p
    • Lenovo Y580-Y480
    • Legacy BIOS/VBIOS
    • Maxwell VBIOS
    • Sony Vaio SVS13 / SVS15 series
  • BAKED BIOS Mods
    • Clevo
  • Utilities

Product Groups

  • Tech|Inferno Elite Membership
  • Hardware

Categories

  • Frontpage News
    • General News
    • Reviews
    • Hardware News
    • Software News
    • PC Gaming News
    • Science & Technology News
  • Promoted Posts
    • Guides
    • Hardware
    • Software

Categories

  • Hardware
    • Notebooks and Components
    • Desktop and Components
    • Phones
    • Accessories
  • Software
    • PC Games
    • All Other Software

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Steam


AIM


MSN


Website URL


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation

Found 1 result

  1. Hi, my M15x seems dead for no obvious reasons, simply one day worked, the other day not. No liquid inside. Battery is very old so I use notebook without it. The symptoms are that it does almost nothing. When I press power button, nothing happens. Sometimes, when I hold the power button, it blinks twice (the power button only). After some checks I suspected the motherboard so I bought a new one from ebay, reinstalled everything but it behaves the same. It could be faulty too but the probability to have two motherboards with the same issue is very little. I tried to run it without RAMs, with different AC adapter, no change. Now I'm guessing that the CPU could be dead. But don't want to waste another money just like that so I hope someone from you, experts, could face the same earlier and I can learn from it. Do you know how M15x behaves when CPU is completely removed? And what if GPU is removed? This could help me to isolate the origin of problem. Thanks, Martin
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.