Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'inf'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Introduction & Feedback
    • Site Announcements, Rules & New Member Intros
    • TechInferno Forum Feedback
  • Tech News & Reviews
    • News & Reviews
  • Notebooks & e-GPU Discussions
    • DIY e-GPU Projects
    • General Notebook Discussions
    • Notebook OEM Subforums
    • What Notebook Best Fits My Needs?
    • Legacy Articles
  • Desktop & General Hardware
    • General Desktops Discussion
    • Desktop Hardware
    • Overclocking, Cooling & Build Logs
  • Software, Networking & PC Gaming
    • PC Gaming
    • Video Driver Releases & Discussion
    • Networking
    • General Software Discussion
  • Everything Else
    • Off Topic

Categories

  • SVL7 & Klem VBIOS Mods
    • AMD
    • Alienware M11x R3
    • Alienware M14x R2
    • Alienware M17x R4
    • Alienware M18x R1
    • Alienware M18x R2
    • Kepler VBIOS
    • Lenovo Y400-Y500
    • Lenovo Y410p-Y510p
    • Lenovo Y580-Y480
    • Legacy BIOS/VBIOS
    • Maxwell VBIOS
    • Sony Vaio SVS13 / SVS15 series
  • BAKED BIOS Mods
    • Clevo
  • Utilities

Product Groups

  • Tech|Inferno Elite Membership
  • Hardware

Categories

  • Frontpage News
    • General News
    • Reviews
    • Hardware News
    • Software News
    • PC Gaming News
    • Science & Technology News
  • Promoted Posts
    • Guides
    • Hardware
    • Software

Categories

  • Hardware
    • Notebooks and Components
    • Desktop and Components
    • Phones
    • Accessories
  • Software
    • PC Games
    • All Other Software

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Steam


AIM


MSN


Website URL


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation

Found 4 results

  1. Please follow the instructions below. • Specs. • Device manager ->Display Adapters ->Details ->Device Description ->Hardware Ids, post results (request). - Extract downloaded driver using 7-Zip/winrar. - Extracted Nvidia...International\Display.Driver folder\ -> copy/overwrite nvdmi.inf - Nvidia...International folder\ -> run setup.exe - Windows 8 - disable driver signing Command Prompt (Admin) Win key + X Type: bcdedit /set {current} testsigning yes -> "The operation completed successfully" ->reboot ->Install drivers. Exit test mode, cmd (admin). bcdedit /set {current} testsigning no ->reboot. - Use DDU to remove previous drivers/GPU installations (Nvidia & AMD), create restore point then select first uninstall option (safe mode). GeForce 334.89 WHQL Modded nvdmi.inf v334.89 AW M17XR2/R3/R4 3D + M18XR1/R2 GTX 680M / 780M Modded nvdmi.inf v334.89 AW M18XR1/R2 GTX 680M / 780M SLI Enabled - - - Updated - - - Quadro Notebook Driver 334.95 PhysX 9.13.1220 - Extract - Nvidia...International folder\ -> delete the following folders: Display.NView Display.Update Display.Optimus NVWMI - Display.Driver copy/overwrite nvdmwi.inf - Nvidia...International\ -> run setup exe - Install Physx -> reboot Fire Strike NVIDIA GeForce GTX 780M video card benchmark result - Intel Core i7-3940XM,Alienware M17xR4 [ nvdmwi.inf_v334.95_AW_M17XR2_R3_R4_3D_M18XR1_R2_GTX_680M_780M.zip nvdmwi.inf_v334.95_AW_M18XR1_R2_GTX_680M_780M_SLI_Enabled.zip
  2. Well I am back, sort of. Reminder of Stats *Alienware M17x R4 (bought June 2012) w/ Intel i7 3720QM@2.6ghz (Ivy Bridge) including the igpu Intel 4000 HD series 8GB Ram, 17 Inch, SoundBlaster software only Recon 3DI, and the normal stuff that comes with it *Graphics Card: Originally shipped 660m, upgraded to 7970m, 7970m died early, with community help moved to MSI 4GB 680M (flashed to Dell thanks to @svl7) and installed I think 314.xx drivers with help from many (sorry can't remember everyone but notable was @J95), was running 7970m in whatever they called their hybrid drivers, the 680m is run in Optimus) *OS: Windows 7 64bit Service Pack 1 *Storage: Msata 1tb Samsung 850 Evo, 2 Hitachi 1TB 7200 rpm 2.5" drives (yes I used all 3 GB or will) So what will you read. What got me started on this project and then using all the resources on the net, from @J95 and legions of others I owe all credit for the project too. Please note I take no credit, take no rights, this is simply something to help others out based on working with what has already been laid down for us. Installing the latest Nvidia 417.67 mobile/notebook drivers for a 680m for Windows 7 Service Pack 1 on Alienware M17x R4 When I got things up and running back in 2016/2017 with the noted people above I saw a new driver and with the STO game having a driver issue I upgraded to it. Now I didn't notice anything wrong, the game worked and so paid no attention. When I started to get unable to eject 680m error messages I thought great who got this, ejecting a gpu, wrong. I then tried the uninstall Intel, Nvidia, use DDU in Safe Mode, disable AV/Firewall, disable driver enforcement, etc then reinstall intel, nvidia (removing certain folders) with the modified inf but now the game said it couldn't find any feature set and wouldn't let me play. Finally removing the Nvidia drivers allowed at least the iGPU to run the game. Used Unigine Heaven 4.0 to encounter more errors with Nvidia. I moved back to my msata install of windows 7 that I haven't had a chance to work on since 2017 (i know pathetic) that only had system drivers, expired Norton, and not yet registered/activation. Seems fine. Tried to run Heaven, same error. Well after 3 days of trying to duplicate what I had been instructed to do, I finally sat down with a nice big bottle of Fiji Water (courtesy of lovely lady at the Oscars in almost every background pic) and decided I was determined to fix things. I downloaded the 419.67, copied the nv_dispi.inf & nvdmi.inf to get to work. After reading the content and using comparisons once again from the noted individuals and the legions of other, I had them modified and decided to give it a try on the clean win 7 install from 2 years ago. After the uninstall, ddu, deleting folders, copying mod. inf to their directory (also included the change to setup.cfg - credit once again goes to individuals like @J95), gyrxiur, DeathAngel , creator of Notepad++, sora and many others) I was able to launch the Heaven 4.0 Benchmark. So I am assuming that I have the new 419.67 working on my system. I did a benchmark of the 680m in 419.67 with unigine Heaven 4 to go with the files I am posting. Please note the bios was provided by I believe @svl7 (sorry if I got wrong person) and no overclocking of it other than what the changed vbios did. I am attaching below the following: Nvidia 419.67 modified inf and config - nvdmi.inf, nv_dispi.inf, setup.cfg (no credit to me all credit belongs to others) The Unigine benchmark results (txt file). Now the shortened legalize warning Please remember you are to take all risk when using modified inf files, I take no responsibility (no virus or other dildrus included) if they don't work with your GPU. The usual. This was tested and used on Alienware M17x R4 running the last bios they released A12 or A13 and so it the system bios is not modified at all, the card is a MSI 680m 4Gb flashed vbios to Dell 680m 4GB, and installed in Windows 7 64bit Service Pack 1. Hopefully if you have only a different card you can make any minor adjustments you need to. Please let me know how they work. I will also be reporting back on the reinstall on my other laptop install I use to play Neverwinter/ Star Trek Online - was suppose to be a temp solution till new install was finished, and if they worked on it as well. Alienware M17x R4 680m 419.67 Mod Inf and Setup and Heaven 4 Benchmark.zip
  3. Clancy

    Is my modded inf correct?

    Hi, Masters, i m trying to let my egpu working through modding the inf file. My 660ti's device number is this PCI\VEN_10DE&DEV_1183&SUBSYS_2843 1462&REV_A1 and i manged to add a few lines in the nvlti.inf file, cause my laptop is thinkpad... i m not sure if i should mod this file or others either way it didnt work. i added line below [NVIDIA_Devices.NTamd64.10.0...14310] ... %NVIDIA_DEV.1183.2843.1462% = Section021, PCI\VEN_10DE&DEV_1183&SUBSYS_28431462 %NVIDIA_DEV.1183.2843.1462% = Section022, PCI\VEN_10DE&DEV_1183&SUBSYS_28431462 [Strings] ... NVIDIA_DEV.1183.2843.1462 = "NVIDIA GeForce GTX 660 Ti" for some unknown reason it just didnt work........ Could you guys help me out, this EXP thing is driving me crazy...
  4. Updated inf specific for Alienware M17x R4 - 880 GTX 384.76 - W10 64bit 1198 - SUBSYS 057B1028 Modded/updated Vbios highly Recommended Instructions (for Win 10 64bit): DDU have to be disabled (Windows Test Mode in right bottom corner) 1.: Download NVIDIA Driver package http://us.download.nvidia.com/Windows/384.76/384.76-notebook-win10-64bit-international-whql.exe Let it unpack and cancel installation 2.: Go to C:\NVIDIA\DisplayDriver\384.76\Win10_64\International\Display.Driver overwrite the supplied nvdmi.inf over the one in the folder. 3.: Run setup.exe and let it install the new driver. nvdmi.rar
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.