Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'gt755m'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Introduction & Feedback
    • Site Announcements, Rules & New Member Intros
    • TechInferno Forum Feedback
  • Tech News & Reviews
    • News & Reviews
  • Notebooks & e-GPU Discussions
    • DIY e-GPU Projects
    • General Notebook Discussions
    • Notebook OEM Subforums
    • What Notebook Best Fits My Needs?
    • Legacy Articles
  • Desktop & General Hardware
    • General Desktops Discussion
    • Desktop Hardware
    • Overclocking, Cooling & Build Logs
  • Software, Networking & PC Gaming
    • PC Gaming
    • Video Driver Releases & Discussion
    • Networking
    • General Software Discussion
  • Everything Else
    • Off Topic

Categories

  • SVL7 & Klem VBIOS Mods
    • AMD
    • Alienware M11x R3
    • Alienware M14x R2
    • Alienware M17x R4
    • Alienware M18x R1
    • Alienware M18x R2
    • Kepler VBIOS
    • Lenovo Y400-Y500
    • Lenovo Y410p-Y510p
    • Lenovo Y580-Y480
    • Legacy BIOS/VBIOS
    • Maxwell VBIOS
    • Sony Vaio SVS13 / SVS15 series
  • BAKED BIOS Mods
    • Clevo
  • Utilities

Product Groups

  • Tech|Inferno Elite Membership
  • Hardware

Categories

  • Frontpage News
    • General News
    • Reviews
    • Hardware News
    • Software News
    • PC Gaming News
    • Science & Technology News
  • Promoted Posts
    • Guides
    • Hardware
    • Software

Categories

  • Hardware
    • Notebooks and Components
    • Desktop and Components
    • Phones
    • Accessories
  • Software
    • PC Games
    • All Other Software

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Steam


AIM


MSN


Website URL


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation

Found 3 results

  1. Hello guys , After modding my bios with svl7's mod to my y510p with gt755m, everything went fine except one thing.My default gpu's core clock shows 1098 and the ultrabay gpu's core clock shows 980.Also range of overcloking is wider on the default gpu than its on the ultrabayed one.I have done that nvflash thing on the second post either.I hope you can make me understand the reason behind this and help me solve the problem.
  2. Leografas

    Some windows are blurry on win 8.1

    HI, i have a problem with my lenovo y510p gt755m sli. On win 8.1 some of the windows are blurry, but there's no such problem when i installed windows 7. Does any one else have such a problem and has a solution for it?
  3. shyd

    Y510p grey flickering in SLI

    Hi, recently I bought a Y510p 59400120 with two 755m in it. When I use chrome and browse to model-kartei.de the bottom grey is flickering like hell. It doesn't happen in firefox though. If I remove one graphics card the problem is gone. Do you guys have the same problem and even a fix for that? Thanks shyd
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.