Jump to content
Latest News
  • Apologies for the downtime. We had to update our backend and theme.
  • We will continue pushing updates.
  • Apologies for the downtime. We had to update our backend and theme.
  • We will continue pushing updates.

Search the Community

Showing results for tags 'dual core'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Introduction & Feedback
    • Site Announcements, Rules & New Member Intros
    • TechInferno Forum Feedback
  • Tech News & Reviews
    • News & Reviews
  • Notebooks & e-GPU Discussions
    • DIY e-GPU Projects
    • General Notebook Discussions
    • Notebook OEM Subforums
    • What Notebook Best Fits My Needs?
    • Legacy Articles
  • Desktop & General Hardware
    • General Desktops Discussion
    • Desktop Hardware
    • Overclocking, Cooling & Build Logs
  • Software, Networking & PC Gaming
    • PC Gaming
    • Video Driver Releases & Discussion
    • Networking
    • General Software Discussion
  • Everything Else
    • Off Topic

Categories

  • SVL7 & Klem VBIOS Mods
    • AMD
    • Alienware M11x R3
    • Alienware M14x R2
    • Alienware M17x R4
    • Alienware M18x R1
    • Alienware M18x R2
    • Kepler VBIOS
    • Lenovo Y400-Y500
    • Lenovo Y410p-Y510p
    • Lenovo Y580-Y480
    • Legacy BIOS/VBIOS
    • Maxwell VBIOS
    • Sony Vaio SVS13 / SVS15 series
  • BAKED BIOS Mods
    • Clevo
  • Utilities

Categories

  • Frontpage News
    • General News
    • Reviews
    • Hardware News
    • Software News
    • PC Gaming News
    • Science & Technology News
  • Promoted Posts
    • Guides
    • Hardware
    • Software

Categories

  • Hardware
    • Notebooks and Components
    • Desktop and Components
    • Phones
    • Accessories
  • Software
    • PC Games
    • All Other Software

Found 1 result

  1. Hello all, I recently put together my egpu configuration using the video below down to a T. Every part of my set up is in this video and I've done exactly like this guy has said to make my set up. I've gotten my egpu to work finally by plugging in the thunderbolt2 cord when both the MacBook and egpu are powered down. Then I power on my back into the selection screen to choose windows or mac. Then I turn on my egpu and hope for the best. I've found this works about 30-40% of the time so if someone has a way to increase my chances feel free to comment. I'm using a MacbookPro 13in Retina with dual core processor and Intel Iris 6100 (Late 2015 MacBookPro 13in retina). Anyways once I am booted into windows (I'm using windows to use the egpu on the internal screen because this was meant as more of a mobile device) and I've checked the device manager to make sure the gtx960 is working properly (sometimes I get "no drivers are installed for this device and I have to reboot and try again) I try and run a game. I use WoW as a test for my graphics card. I have msi afterburner installed and I play WoW off an external HDD since I have the 128gb version of the MacBook pro. The graphics card fan never starts to spin. I monitor afterburner and at 50degrees celsius it still hasn't kicked on. I've only upped the graphics on WoW to about half 5/10 and after a few minutes of being on that setting the game crashes and I get a blue screen telling me there was a problem with windows. I'm at a loss and really upset since I've payed 400-500$ for this and it's not working and has given me a lot of trouble. There has to be someone out there who has this set up and dealt with this issue. I can't be the only one. I think the graphics card tends to crash around 60 degrees celsius and even using msi afterburner I've tried to increase the fan speed but even at 100% the fan just tilts a little bit when I look at it and never takes off. When the system first turns on though the fan seems to spin at 100% but after about 20 seconds the fan stops even though the graphics card is detected. So if anyone has dealt with this issue or knows how to overcome it please let me know. I shouldn't have to buy anything else to make this work since the guy in this video seems to have his set up working just fine. Thanks in advance everybody. Ps. Please help!
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.