Jump to content
Latest News
  • Apologies for the downtime. We had to update our backend and theme.
  • We will continue pushing updates.
  • Apologies for the downtime. We had to update our backend and theme.
  • We will continue pushing updates.

Search the Community

Showing results for tags 'asus x54c'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Introduction & Feedback
    • Site Announcements, Rules & New Member Intros
    • TechInferno Forum Feedback
  • Tech News & Reviews
    • News & Reviews
  • Notebooks & e-GPU Discussions
    • DIY e-GPU Projects
    • General Notebook Discussions
    • Notebook OEM Subforums
    • What Notebook Best Fits My Needs?
    • Legacy Articles
  • Desktop & General Hardware
    • General Desktops Discussion
    • Desktop Hardware
    • Overclocking, Cooling & Build Logs
  • Software, Networking & PC Gaming
    • PC Gaming
    • Video Driver Releases & Discussion
    • Networking
    • General Software Discussion
  • Everything Else
    • Off Topic

Categories

  • SVL7 & Klem VBIOS Mods
    • AMD
    • Alienware M11x R3
    • Alienware M14x R2
    • Alienware M17x R4
    • Alienware M18x R1
    • Alienware M18x R2
    • Kepler VBIOS
    • Lenovo Y400-Y500
    • Lenovo Y410p-Y510p
    • Lenovo Y580-Y480
    • Legacy BIOS/VBIOS
    • Maxwell VBIOS
    • Sony Vaio SVS13 / SVS15 series
  • BAKED BIOS Mods
    • Clevo
  • Utilities

Categories

  • Frontpage News
    • General News
    • Reviews
    • Hardware News
    • Software News
    • PC Gaming News
    • Science & Technology News
  • Promoted Posts
    • Guides
    • Hardware
    • Software

Categories

  • Hardware
    • Notebooks and Components
    • Desktop and Components
    • Phones
    • Accessories
  • Software
    • PC Games
    • All Other Software

Found 2 results

  1. setup i have:asus x54c,Nvida geforce gtx660,psu corsair cx600, dock i use: exp gdc v8.4d note:(originally the notebook had intel celeron b815 processor, i replaced it with pentium b970,and added 2gb of ram other than that no other hardware changes were made) first time i connected it all and powered on,gpu fans started spinnig very fast and screen was on but all black and nothing happened so i tried the delay switch but with the same result, then i connected external monitor to the gpu, finally i was able to see manufacturer logo,but then it hanged on windows loading screen(back then i had windows 7 so you could clearly see the windows logo animation stopped) so i tried to hotplug the egpu by booting with original wifi card in (mpcie) sleeping then plugging the egpu in and resuming,but always i did so i was greeted with instant crash so i went searching for answers on the internet and i learned that i should isolate pin 22 so i did, finally i was able to boot into windows (with delay set on maximum) but the card wasnt detected, i purchased setup 1.35,installed windows 10 bios (i had windows 7 uefi) but i couldn´t get it recognized even in there. im sure all the componnents are fine, i got it sucesfully runing on my older laptop (lenovo u350) thanks for all the help in advance
  2. Help! EGPU + ASUS X54C

    I'm trying to give my old 15" Asus X54C laptop some gaming life with a EGPU. The setup i have: ASUS x54c Intel CPU/GPU [Mini PCI-E Version] V8.0 EXP GDC Beast Laptop External Independent Video Card Dock Radeon R7 240 2GB DDR3 ram (I will buy a better one after i get this to work with the laptop) What i did until now: I connected the adapter, the power supply, the PCI-E cable to the PCI-E wifi card slot, Monitor to the R7.... After booting up the laptop the fan of the power supply and graphics card start to spin and the adapter emits a blue light showing that it is "working" PROBLEM: Black screen on laptop and external monitor. If i power on the setup after windows boot the card is not recognised in device manager. I tried to hot swap the wifi card with the setup and the card showed up in the device manager but i wasn't able to make it work even after instaling drivers, rebooting and hot swapping again. Please Help!
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.