Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '1070 mxm'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Introduction & Feedback
    • Site Announcements, Rules & New Member Intros
    • TechInferno Forum Feedback
  • Tech News & Reviews
    • News & Reviews
  • Notebooks & e-GPU Discussions
    • DIY e-GPU Projects
    • General Notebook Discussions
    • Notebook OEM Subforums
    • What Notebook Best Fits My Needs?
    • Legacy Articles
  • Desktop & General Hardware
    • General Desktops Discussion
    • Desktop Hardware
    • Overclocking, Cooling & Build Logs
  • Software, Networking & PC Gaming
    • PC Gaming
    • Video Driver Releases & Discussion
    • Networking
    • General Software Discussion
  • Everything Else
    • Off Topic

Categories

  • SVL7 & Klem VBIOS Mods
    • AMD
    • Alienware M11x R3
    • Alienware M14x R2
    • Alienware M17x R4
    • Alienware M18x R1
    • Alienware M18x R2
    • Kepler VBIOS
    • Lenovo Y400-Y500
    • Lenovo Y410p-Y510p
    • Lenovo Y580-Y480
    • Legacy BIOS/VBIOS
    • Maxwell VBIOS
    • Sony Vaio SVS13 / SVS15 series
  • BAKED BIOS Mods
    • Clevo
  • Utilities

Product Groups

  • Tech|Inferno Elite Membership
  • Hardware

Categories

  • Frontpage News
    • General News
    • Reviews
    • Hardware News
    • Software News
    • PC Gaming News
    • Science & Technology News
  • Promoted Posts
    • Guides
    • Hardware
    • Software

Categories

  • Hardware
    • Notebooks and Components
    • Desktop and Components
    • Phones
    • Accessories
  • Software
    • PC Games
    • All Other Software

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Steam


AIM


MSN


Website URL


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation

Found 1 result

  1. Hello guys,I have a GT72VR 6RE with G-sync MSI Laptop. Sadly the GPU is partially dead (artefacts all over the screen, crashes, windows detecting a damaged hardware etc...).So I bought an other GTX1070 MXM on ebay, which was used in a Vortex G65 6RE before.Sadly, when I plug the new GPU in the laptop, the laptop screen stays completly off, but i can use the HDMI port. So i though that I would just have to flash the vbios to the one I was using on the GPU that died, but I couldn't because of a mismatch betwen the PCI Device ID.The new GPU ID is : 10DE 1BA1 - 1462 11AF and the previous GPU ID was :10DE 1BE1 - 1462 11AFPretty close right? but the A1 and E1 variation are fcking everything up. I've read that 1BA1 is for non G-sync and 1BE1 is for G-sync. I've also read that the G-sync variation is not part of the card but is an external part no on the GPU board.So now I'm wondering what can I do : is there a way to force the vbios flash or to change the PCI ID ? I really need some help here. I'm no expert and I've try as much as I could. Maybe I need to do some vbios editing but I don't really know how to do it and what to do exactly to make this work.Thank you very much for your help guys
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.