Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs

Search the Community

Showing results for tags 'prema'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Introduction & Feedback
    • Site Announcements, Rules & New Member Intros
    • TechInferno Forum Feedback
  • Tech News & Reviews
    • News & Reviews
  • Notebooks & e-GPU Discussions
    • DIY e-GPU Projects
    • General Notebook Discussions
    • Notebook OEM Subforums
    • What Notebook Best Fits My Needs?
    • Legacy Articles
  • Desktop & General Hardware
    • General Desktops Discussion
    • Desktop Hardware
    • Overclocking, Cooling & Build Logs
  • Software, Networking & PC Gaming
    • PC Gaming
    • Video Driver Releases & Discussion
    • Networking
    • General Software Discussion
  • Everything Else
    • Off Topic

Categories

  • SVL7 & Klem VBIOS Mods
    • AMD
    • Alienware M11x R3
    • Alienware M14x R2
    • Alienware M17x R4
    • Alienware M18x R1
    • Alienware M18x R2
    • Kepler VBIOS
    • Lenovo Y400-Y500
    • Lenovo Y410p-Y510p
    • Lenovo Y580-Y480
    • Legacy BIOS/VBIOS
    • Maxwell VBIOS
    • Sony Vaio SVS13 / SVS15 series
  • BAKED BIOS Mods
    • Clevo
  • Utilities

Product Groups

  • Tech|Inferno Elite Membership
  • Hardware

Categories

  • Frontpage News
    • General News
    • Reviews
    • Hardware News
    • Software News
    • PC Gaming News
    • Science & Technology News
  • Promoted Posts
    • Guides
    • Hardware
    • Software

Categories

  • Hardware
    • Notebooks and Components
    • Desktop and Components
    • Phones
    • Accessories
  • Software
    • PC Games
    • All Other Software

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Steam


AIM


MSN


Website URL


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation

Found 30 results

  1. Guest

    NVFLASH_TOOLKIT_x64_PM

    Version v1

    347 downloads

    Prema Mod™ NVFLASH TOOLKIT One-click solution to backup & flash your NVIDIA GPUs with mod & stock versions in Windows! -------------------------------------------------------------------------------------------- Password for all files: premamod.com --------------------------------------------------------------------------------------------- All my mods are DONATIONWARE and for your personal use only! THX & ENJOY!

    Free

  2. Hi Guys. Introduction post & Support Request all in one. I'm westjgames and I am the (still but only just) proud owner of a Metabox P650SE (Clevo/Sager NP8651). There wasn't a subforum for this particular rebadger, but it is nonetheless exactly the same as the P650SE by Clevo. In any case, it's doing the famous beep-n-flash. Started doing it right as I was doing some Linux installs. Luckily, I have another laptop for the time being, so it's gonna be OK for all my web development projects and school for a while. However, still totally pissed at the situation. Pay $2,500 AUD for a laptop and get this crap... but I digress. Laptop was running Prema Mod right up until the beep'n'flash, when I panicked and installed the stock BIOS back. Prema has already given me some advice, which I have followed (erasing EC and leaving the laptop off the hook for 30 seconds), however, this hasn't worked. A mate from the UK says it's the 12v rail to the GPU, but with the number of these types of incidents appearing with this particular laptop, I'm a bit doubtful. I've also tried the following: Re-seating RAM Using each stick in each slot individually Flashing in the stock BIOS Updating the stock BIOS Removing battery for 30 seconds Removing CMOS battery for 30 seconds (and pretty much wrecking the plug at the same time, that little ****er is glued in I swear. It's all good now though) Prema's x and xx fixes Crying and gnashing teeth Sacrificing a lamb to the laptop gods (not really) Obviously, none of these have worked much. I have a ticket in with Metabox, but they're not in the office for another 2 hours (Perth is a terrible place to have your company). I had a previous conversation going with Prema on his/her website, but I've moved it here to avoid clogging his/her comments, as well as let you lovely people have a crack. I'm willing to try anything that doesn't: Involve destroying the laptop Involve electrocuting myself Gives me dandruff I'm not sure about the state of my warrantee after all this, but that's a conversation for 11am with the Metabox crew. Right now, I'm pretty much open to any new ideas. Bestow your mighty wisdom upon me!
  3. Hi, I have the prema mod bios (w230st 1.1) installed for a long time, but since 2 weeks ago the hdmi output doesn´t work. With my normal monitor it works but it doesn´t work with the tv. When I start the pc with my monitor it works without problems in windows, bios, etc. but with the TV it´s impossible. I’ve tried everything, a new hdmi cable, other hdmi port in the TV... It´s says panasonic TV and i can change the 50/60Hz , resolution but no way. I´ve reinstalled windows 8 and linux. The only thing I can do is reinstalling the prema bios, can I do that? It´s not an update, it´s the same bios so I don´t know if y can do that.
  4. Hi guys, I was wondering if you could help me overvolt/undervolt the np6165/w150erq's embedded vbios. The stock sager bios dump is here, courtesy of prema from notebookreview forums: W150ER_06_stock.rar The thing i've noticed is that the 650m's max normal voltage under stock conditions is 1.037v but for some reason it goes to 1.012v when under use. It goes back to 1.037 when the gpu is not under use. I'd like to fix that for a start pls. I've also modded my laptop by adding heat pipes and stuff. More to come soon.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.