Jump to content

TechAce

Registered User (Pre-Promotion)
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TechAce

  • Rank
    Curious Beginner
  1. Hello, I need help trying to put my setup to work. I recently purchased an Akitio Thunder 2 with a GTX 1050 ti Superclocked to implement it as an eGPU for my system. I have a Macbook Pro 15” mid 2012. I’m not interested in using it with OS X (I’ve read that there is not much support by Apple for Nvidia cards Series 10). My main goal is to use it using Windows 8.1. I had some trouble with the initial connection as Windows recognized the external card but it gave me error code 12. I already got rid of the error 12 problem. The situation now is that I connected a second display through the HDMI port of the eGPU and activated it using the Nvidia Control Panel. After a restart I choose to boot windows 8.1 again but the two displays get hanged with black screens and I only see the cursor. Anybody has had this problem and was able to fix it? I did some further testing, decided to boot up with the eGPU connected but without the HDMI cable plugged. I was able to log in to Windows and the eGPU got recognized in device manager, but then I connected the HDMI cable and for one second I saw my Macbook screen displayed in the external monitor, then both screens hanged again with black screens only showing the cursor. I’m exhausted of experimenting and seeing no positive results... My goal is to be able to use the eGPU with the internal monitor of the Macbook (if that is possible with my system). If not, I would like to know how I can set it to work with a second display. I will be very grateful if somebody can help me... Sorry for the long post.
  2. I will appreciate any help... I have a Macbook Pro 15” mid 2012 with Windows 8.1 installed through Bootcamp. Recently I bought an Akitio Thunder 2 enclosure with a GTX 1050 ti SC and a 120 Watt power supply. I intend to use the eGPU with Windows only as Nvidia’s series 10 doesn’t have support on OS X. At first I had the error code 12 problem but I got rid using a software. The problem I’m confronting now is that I connected a second display (Samsung TV) through the Akitio’s HDMI port and configured it in Nvidia’s control panel as a second display. When I restarted the system, I get both displays (internal and external) showing a black screen with the cursor. Anyone knows how I to fix this? I’m mostly interested in using the Macbook’s internal display with the eGPU (if possible) and also would like to know if the Optimus would work with my setup. Will really appreciate any guidance to see if I can finally enjoy some games in my Macbook, thanks.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.