Jump to content

whitewolf69

Registered User (Pre-Promotion)
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About whitewolf69

  • Rank
    Curious Beginner
  1. Hi guys, I am new to the egpu world. This is my first post, I apologize for any mistakes. My system: manufacturer TOSHIBA product Qosmio X505-q882 version PQX33U-03H01HB Northbridge Intel Havendale/Clarkdale Host Bridge rev. 02 Southbridge Intel PM55 rev. 05 Graphic Interface PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Max Link Width x16 Memory Type DDR3 Memory Size 8182 MBytes EXP GDC v8.4 Express Card Gigabyte GT 1050 What have done: 1. Connected gpu + exp gdc + notebook via expresscard 2. Power on 3. Install DIY eGPU Setup 1.35 and follow guide to setup 4. Reboot 5. Device manager shows GT 1050 but with error 12 but followed guide for lage memory believe has been fixed even though large memory does not show in device manager as error has gone now replaced error 43. 6. Again followed guide and fixed error 43 Install drivers upto date. 7. Restart Windows egpu starts fully get into windows egpu not loaded into device manager. Only way to get recognised in device manager is remove express card & reinsert. Then egpu is not fully fuctional display is only on microsoft adapter and cannot be changed only limited function in Nvidia control panel only a sound setting adjustment no other setting available check drivers in device manager all installed and working. Any help you can give me is well appreciated Thanks so much!
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.