Jump to content

drmcducky

Registered User (Pre-Promotion)
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About drmcducky

  • Rank
    Curious Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi, I'm using a 2015 MBPr 15" (running windows 10 through bootcamp), with a gtx 1070 plugged into an akitio thunder 2, which plugs in to the thunderbolt port on my laptop. I tried to install the drivers, but the installation software cant recognize the gpu plugged into the thunderbolt port. It also doesn't show in device manager. Interestingly enough, several new things appear in device manager, under system devices, several PCI upstream and PCI downstream switch ports are connected, which seem to be from the thunder2. The lights on the GPU itself change depending on whether or not it is plugged into the thunderbolt port, and I'm certain that it's getting enough power from my PSU. Can anyone help me get this set up? Thanks
  2. drmcducky

    DIY eGPU Macbook experiences

    Hi, I'm using a 2015 MBPr 15", with a gtx 1070 plugged into an akitio thunder 2, which plugs in to the thunderbolt port on my laptop. I tried to install the drivers, but the installation software cant recognize the gpu plugged into the thunderbolt port. It also doesn't show in device manager. Interestingly enough, several new things appear in device manager, under system devices, several PCI upstream and PCI downstream switch ports are connected, which seem to be from the thunder2. The lights on the GPU itself change depending on whether or not it is plugged into the thunderbolt port, and I'm certain that it's getting enough power from my PSU. Can anyone help me get this set up? Thanks
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.