• Announcements

    • Brian

      Introducing T|I Marketplace/Classifieds!   11/24/16

      After a long wait, Tech|Inferno now has a Marketplace/Classifieds section where all registered (promoted and above) members can participate in selling, trading and seeking out items. This service is free to all members to use as they wish. Currently all ads last for a period of 14 days before they expire for promoted users. Those users belonging to T|I Elite, Contributor, Developer and Moderator have access to 30 day ad periods that are featured   Some easy rules to remember: Do not post multiple ads of the same product. Do not advertise here if you are a retailer or business. You must contact Tech|Inferno for advertising space. Keep ads civil, do not try to lowball members. You may contact them in private via PM if you feel their price is not to your liking. Harassing members will result in an infraction. It is recommended you have Heatware/eBay feedback to establish trading credibility.    Tech|Inferno assumes no liability for any sales posted in the Classified section. Always use common sense when buying/selling with traders and ask for their heatware/ebay feedback!   Enjoy!

Shez

Registered User (Promoted)
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

18 Semi Elite

About Shez

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday 03/16/88
  1. No issue up to now, everything is stable, easy and cheap setup. However, Nvidia Optimus isn't working with latest Nvidia drivers. Hardware: - Mac mini Late 2012 (MD387LL/A) / Macbook Pro Retina Late 2013 (ME293LL/A) - Akitio Thunder2 - Zotac GTX1050Ti - Samsung T3 Portable SSD - 250GB (for Windows To Go) - DC 12V/12.5A from Aliexpress Setup: - Install Windows 10 as Windows To Go with Rufus; - Install Bootcamp; - Reboot to Windows with Akitio connected and install latest Nvidia Driver; System Start: - Connect External SSD with Windows To Go to your Mac; - Power up and hold down ALT keyboard; - Connect Akitio and wait 2-4 minutes; - Choose Windows from boot menu; sorry guys, I can't attach files here, every times it gives me an error. I uploaded images and benchmarks to my google drive here
  2. I will try it with macOS tomorrow. I'm using this DC from aliexpress, working stable for hours at max load. There is only one problem, optimus is not working (on Windows), since gtx1050 not yet supported to be used as eGPU officially by nvidia drivers.
  3. Yes! I'm using my zotac GTX 1050 ti with akitio thunder2 without any mod! Just change default DC power to <100W. I will post my implementation soon.
  4. Good news! http://forums.macrumors.com/threads/egpu-natively-supported-in-macos-sierra.1977969/
  5. so, latest Radeon works with Thunder2? on OS X/macOS too?
  6. Around 10-20% FPS drop. It also depends from what kind of game do you play, in strategy games it will sometimes drop fps dramatically for short period of time. Also you should forget about RAM memory sharing with GPU.
  7. Yep, my system is currently very bugy. Loot of issue is going on and at least 1 or 2 dead screen message appear during 1-3 days usage. Unfortunately, I don't have much time to reinstall it :0 It was the same issue after manually eGPU software setup, when I checked system_profiler SPDisplaysDataType, but currently, everything is fine
  8. I uninstalled your script and installed manually. Same result, looks like it some kind of system security (or maybe limitation)? I need test it on Macbook Pro. Point is that, on HD5000 and higher you don't notice any lag like on HD3000-4000 with 1440p resolution) I also noticed that most games (especially that ported with Feral Interactive) on OS X use only iGPU, even if monitor connected to eGPU. Upd. Looks like you are right. System use both gpu when it need it. But it start using the second one (eGPU) not right away, that's why it lags a little at the beginning on the Mission Control start. But works then very smooth, when without eGPU, Mission Control always lags. Thanks for the help
  9. Graphic processing from eGPU switch back to HD4000. It's not going to sleep, just switching in background gpu to default as processing unit, even if the monitors connected to eGPU. OS X is not switching to eGPU when it's offline, because I feel when the Mission Control works with 120 fps and 15-25 fps. Just starting my mac mini and it's showing that: after 5 minutes without running any apps: Mission Control: system_profiler SPDisplaysDataType: --- OS X 10.10.5
  10. Hi goalque, is it possible to fix that in near future with our script? http://forum.techinferno.com/diy-e-gpu-projects/7910-diy-egpu-macbook-experiences-136.html#post144273
  11. Hi, I have a problem with Mission Control performance on my mac mini 2012 with Intel HD 4000, when I connecting two or more 1440p monitor. Even if I connect all of them to eGPU (GTX 960), after system start +10 minutes, system anyway switch all of them to Intel HD 4000, it shows below the About This Mac -> Displays. The graphic processing work thru HD4000. Is it possible to make that system use force eGPU on OS X? Anyone have same problem?
  12. Alienware Graphics Amplifier: Alienware Graphics Amplifier | Dell good price with included a 460 Watts Power Supply. Update: looks like it's not Thunderbolt 3
  13. yep, my apple thunderbolt cable died after Windows has gone to sleep, try to avoid that
  14. Fully off and not connected, rebooted with eGPU after installation. Yes I'm sure. Without sudo, looks like I missed sudo word being so exciting from this script I think you should add force permission check before start the script, if possible. And if someone is already installed Web driver but want only activate eGPU screen output, your script doesn't allow that at that state of version of course
  15. Tested on Late 2013 15” rMBP Iris Pro, External Display and eGPU is now working, epic! But I have that errors from script: Error 17 File Exists, but there is no any file with name expanded.pkg on the desktop and it wasn't there.