Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs

TnF

Registered User (Promoted)
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TnF

  1. Does anyone knows why the clocks only go between 300Mhz (idle) and 450Mhz (3D example Furmark) on my system? I know it is an internal profile on the vbios, but when the card uses this profile?
  2. Just upgraded to a DELL 7970m today and yes GPU fan is working at full speed :/
  3. No updates on this? Have you managed to get it working?
  4. As for 7970m it still involes doing a custom heatsink, but try to find a CLEVO one. Just upgrated to a DELL one today and while everything works perfect i have the gpu fan running at full speed which i'm looking to find a way to fix.
  5. Try what fiocco said, i believe it is working (from memory). If not you'll have to desolder the chip to flash it or put a new one.
  6. Guys i need some advice. Has anyone managed to find a VBIOS to run a DELL 7970m so that the GPU fan doesn't always run at full speed (ASUS G73jh)?? I spend the whole day installing and modifying heatsinks to make it work. Stock vbios wouldn't even POST so i had to disable the chip and blind flash. Everything works from HDMI to Drivers. Here's a small teaser (Note i left the cables connected to the EEPROM so in case i flash a VBIOS that won't POST i can fix it without dissasembling the whole thing - i'm writing this from my G73JH - i don't have another PC ): VBIOS tested (and not) so far: backup.rom 95462FB612FFB7B021927CC837B5D3B2 128kb This is the VBIOS that came with the card - won't even POST 1.rom Dell7970m.ROM 40647138A561E29BB4E93696C0BD20CA 128kb (TechInferno) - FULLY working except fan issue but sudden flashing of screen) 2.rom 7970M.ROM C191AA570CB58556FC1DC145DCB8F6EC 128kb 7970M (from TI_RJT).rar (Clevo HM teste G73jh working, enduro off, 850mhz) - POST WORKING, HDMI working, Driver issues maybe (i had a BSOD but i did use ATIMAN unistaller and flashed 1.rom so i'm not sure if it would fix the BSOD issue) 3.rom 7970clevoHM_1075v.rom 018739199F91FD65F1ACFE189CBB7BEC 128kb Clevo_7970m_P1x0HM_ov (clevo HM overvolted) - NOT TESTED 4.rom By_cleiton7970m.rom 4897063E8CED85640CAE8786AD1CB6BB 128kb Unknown - NOT TESTED 5.rom Dell7970m-uv-0950v.ROM E7008962FBA832408A102F0607225B0F 128kb (TechInferno) - FULLY WORKING except fan issue; what i'm using at the moment
  7. Has anyone tried using a DELL 7970m on an Asus g73jh (HM chipset) successfully? If yes, will the stock vbios work/POST?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.