Jump to content
jasonlaw

Z40-75 need help

Recommended Posts

Laptop:Lenovo Z40-75

Prosessor: AMD A10-7300

RAM: 8GB

Integrated GPU: AMD R6 M255DX (DUAL GPU)

EGPU tool: EXP GDC v8.0 (NGFF version)

EGPU: PowerColor HD 6570

Problem: EXP GDC v8.0 not working when plugged with NGFF to HDMI cable( without lightning ) with proper installation. But when I'm using mini PCIExpress to HDMI cable it work well on my  ASUS laptop

13072220_1159522507405395_1053127343_o.jpg

13009868_1159523994071913_1640934861_o.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi. Will nvidia card able to run as egpu? Thanks.

Edited by Irwandee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By Sparkhunter
      Hi there guys,
       
      I've been looking into getting a new GPU for my laptop (4-lane PCI-e) and enclosure (HP Omen Enclosure) but I cannot decided between the RX 5700 XT and the RTX 2070 (non SUPER).
       
      I did some price to performance calculations (higher is better) with some of the best prices I can currently get in the UK.
       

       
      The RX 5700 XT does perform better and is cheaper than the RTX 2070 (Although the 2070 does come with 2 games) but my main concern is drivers and from what I've heard NVIDIA cards work a lot better with eGPUs than AMD.
       
      If anyone has experience using both red & green or if anyone else has any other input i'd love to hear your experiences and input.
       
      Thanks.
       
    • By Blocker35
      Hi guys, bit of a rookie to the whole EGPU scene. Currently I have:
       
      - MacBook Pro 2015 13inch (3.1GHz Core i7 16GB RAM)
      - Razer X Core 
      - Apple TB3 to TB2 Adapter
      -  TB2 Cable (Cable Matters)
      - 23inch AOC External Monitor
       
      I am wonder about what graphics card to get to run X-Plane11 with high graphic settings?
      I have purgewrangler set up and ready to use with an AMD graphics card, but am also open to the idea of an Nvidia graphics card.
      Any advice appreciated. I did not buy a Windows PC as I need a Mac for various other things and wanted an all-in-one laptop.
    • By Mnky313
      To anyone wondering about eGPUs on M6700s, its not too complicated, there is just a process that must be done on boot every time:
      You need to have the eGPU connected and powered on before booting the laptop, once you get to the Intel RAID screen disconnect the eGPU and wait for windows to load up, once windows is loaded reconnect the eGPU and you *should* be able to use it and be able to hot-swap it (though you should disable it in windows before unplugging it) installing the normal AMD drivers worked fine for me, though the original release of Adrenaline 19.1 blue screened the first time.
      I usually run with 3 1080p monitors attached to the 480, replaced my old i5 desktop with this laptop due to the convenience of storing everything on one machine, the laptop has a 256gb SSD and 2x 750GB hdds in raid 0, there is a 2TB WD black attached to the eSATA on the dock.
      eGPU and external HDD are powered by a 500W evga desktop ATX psu, the EXP GDC's ATX power adapter was clunky and broke while trying to use it, so I just plugged in a CPU 4 pin cable upside down to power it, not worried about it because the bulk of power is coming from the 8 pin on the GPU anyway.
      https://imgur.com/a/L2UUSL2
    • By PrecastFlame
      Hi, I'm having problems trying to connect a GTX 750 Ti to my Lenovo T420 using the dock EXP GDC Beast (express card version).
      My laptop: Lenovo T420
      RAM: 8GB DDR3
      CPU: Intel Core i5 2520M
      GPU: Intel HD Graphics 3000
       
      My problem is: if I plug the express card and I turn on the laptop it doesn't boot up and the screen becomes horrible, with coloured pixels and a sound like "bip-bip".
      If I try plugging the express card when the laptop is already turned on it sees the gpu, but if try installing the drivers I have to apply the modifies restarting the computer.
      I hope you understood my problem (I don't speak English very well).
      Please help me, It's making me crazy!
       
      EDIT: I didn't say that if I plug the express card when the pc is already turned on, in the device menager there is "Error 12" on the gtx 750 ti
    • By Kel
      I got the exp gdc beast 8.5 got all the connections right... laptop boots up... fans turn on the gpu.... device manager detects gtx 1060 with a “ ! “ in a yellow triangle. Now what to do.... i tried to do the bios mod.... but realised that i have 3.07 version. 
      Questions-
      1 is there any way to get this done without the mod?? 
      2 if mod is the only way... kindly help me with step by step instruction in laymans terms... i m not a techy... so i might not understand technical terms.... altho i am interested... but learning yet. Please help. 
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.