Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs
Obayll

y510p SLI Flashing VBIOS Error

Recommended Posts

So when I use nvflash 5.136 and i enter the command 'nvflash -a' I get two nvidia cards. One whose index is 0 and the other is 1. I can run commands on the ones with the index of 1, but whenever i try to run commands on the one with 0, like -r and copying it, it says:

Identifying EEPROM...

EEPROM ID (20,00FF) : Unknown

ERROR: Supported EEPROM not found

I just wanted to know what the problem is and how do I fix it. Also, do I even need to do this because my computer seems to boot up and work just fine.

Thanks.

They are both GT 750m and I have already installed the modded BIOS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's normal. There's nothing wrong.

Since the internal gpu vbios is attached to modded bios so you only need nvflash for flashing ultrabay gpu vbios.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.