Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs
bennysol

Need some help for my Y400

Recommended Posts

Does anyone here using lenovo y400/y500 kept getting "Display driver stopped responding and has recovered" error message often?

post-30294-14494998545455_thumb.jpg

The screen goes to black for 2-3sec and then recovered back. This is so irritating as I am trying to play games while it occur like once every few minutes, making the gaming experience bad.. :(

Is this hardware faulty or is it my display driver is not stable and is there a setting in bios could help me fix it? I am currently using 337.88 on the display driver, tried newest drivers but the issue still occur so I decided to rollback to older version and still the issue is not gone yet. I am waiting for my 5th post to be approved and looking forward to unlock my bios with svl7's guide.

If anyone have a solution please share with me I really needed a help.

Specs:

Intel Core 3rd Gen i7-3630QM

RAM DDR3 8gb

100gb ssd+500gb hd(ultrabay)

Nvidia GT 750m 2gb memory

If needed any further information, just reply here to me

Appreciate everyone's attentions and helps :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey there! is your gpu overclocked? if it is try lowering the clock speed or memory speed abit. that usually happens to me when my memory speed is above +500 not sure why tough :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By Klem
      If someone wants upgrade Wi-Fi card and remove witelist, or unlock hidden additional menus and settings, or unlocked vbios for overclock NVIDIA card, then you can post your request in this thread.

      It's for Lenovo Z710, Z510 only!
    • By thinkdad
      Hi,
       
      I need help in fixing my Thinkpad.

      I just got a T440p yesterday. It was working perfectly until the following:

      I reinstalled Windows and then I installed Vantage.

      I installed all the latest drivers.
      I also choose to install the bios update. The bios update ran in Windows and it asked me to restart. After restarting, the screen was blank. I tried powering it off and on and I saw the Thinkpad logo but after that the screen was blank.

      I tried powering on and off again and there's no Thinkpad logo now and the screen is just blank with the green power on. No sound, no nothing.


      Here's what I tried:
      Pressing the power button 10 times and then holding it for 30 seconds. Unplugged and battery is detachted Detached the CMOS battery and the reattached it Removed the ram, harddisk and optical disk drive. Attached the battery and inserted the charger. I turned it on and there was a couple of beeps Tried pressing FN+R and created a bootable USB I'd like to ask: How do I fix this? What do I need to do?
      Can I reflash the bios in some other way? Do I need to buy a new motherboard? Will this solve the issue? It's my first thinkpad and I'm really excited but I was bummed out that this happened. Can you please help me?

      Thanks in advance!
    • By sam@83
      Hello !
      I tried a tutorial on the forum to remove the supervisor password on a X260 thinkpad but the winbond 25Q128FVPQ chip is not recognized with the programmer CH341A and ASprogramer (does not detect automatically and not manually). Plugged into the motherboard with a soic8.

      Can you help me with detection?
      Can I find the password with the software or do I have to write it?
       
      Thank you so much !!!
    • By Cubitci
      To install the unlocked bios, I prepared and booted a freedos usb. I start the installation by typing flash.bat but every time I get the following error: Error 28: Protected Range Registers are currently set by BIOS, preventing flash Access. Please contact the target System BIOS vendor for an option to disable Protected Range Registers.
      How can i solve this problem ?
    • By arifhsn
      https://www.sendspace.com/file/0zjk9f
       
      please help i can't access my g5070's advanced menu
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.