Jump to content
IR1

Y500 SLI has stopped working... help!

Recommended Posts

So today I noticed SLI on my Y500 was not working. I am getting the yellow exclamtion on the ultrabay GPU. This sort of happened out of no where it seems. I tried downgrading drivers. I went from 335.23 to 332.21. That didnt fix it.

I took out the ultrabay GPU and put it back, still nothing.

I disabled and re-enabled in device manager. That took away the yellow exclamation and it says the device is working, but Nvidia CP still only reporting one GPU.

I am running the modded vBios on both, but I dont actually overclock the GPU's, except to benchmark, which I havent done in about a month. So I am not sure where or what is going on. Maybe it just died, I dont know. I guess I will have to try restoring to the stock vBios and see if that does it. If anyone has any other suggestions though I would love to hear them.

EDIT!!!

Ok so I went back to stock vBios, and that fixed it... not sure why the modded vBios was causing problems. But I might try flashing again... maybe something got corrupted I have no idea. Very odd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok for those that care, I reflashed the UB 650M back to the modded bios and it works now, and overclocks fine. Not sure why it got all screwy but if you have a similar issue try a reflash.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just experienced the same thing! And solved it the same way. But now I can't overclock anymore then 135MHz. Anyone having the same experience?

[solved] I realized I installed the wrong vbios. Now it works like a charm

Skickat från min PadFone 2 via Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Download a uninstaller application and see if it can delete everything that is related to the drivers. It sounds like something got corrupted some how.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.