Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs
Brian

Global Agenda: Free and fun MMO FPS!

Recommended Posts

So I was bored a few days and wanted to find an MMO I could play in my spare time. The problem was my selection was limited because games like WoW are a major snore fest for me because the pvp is all button based and there's no aiming/dodging involved at all. Finally I stumbled across Global Agenda and I couldn't be more pleased! The action is fast, the gameplay is reminiscent of Tribes and the controls are sharp. The character development goes fast, the missions are pretty fun and then there are arena pvp battles you can join (see vid below). There's also factions in the game but I haven't gotten far enough yet to see how they work since I'm still a level 15. If you guys are fps fans that want to play something new, give this game a shot, its free and pretty fun: Hi-Rez Studios :: Global Agenda: Home

Here's a video I made earlier today with my character during a PvP mission:

<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=7_6f_v4YQAU?fs=1&hl=en_US&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=7_6f_v4YQAU?fs=1&hl=en_US&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="390" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

  • Thumbs Up 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Above is some game-play from the one and only Brian K! Here you see him hack and slash and disappear on his enemies as he finds his blade buried in their chest!

  • Thumbs Up 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice, we need a T|I team on Global Agenda!

Share this post


Link to post
Share on other sites
So it's free unless u want the upgrades ?

Yup.

10char

Share this post


Link to post
Share on other sites

Let us know if you do get a team together!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By mtvgt
      Hi guys,
      i have m18x R1 model with A05 unlocked bios and i try to connect ati mobility 4870 card/s.
      I read ton of posts but people that seem to have similar problem with different card didn't post any solution. Case is when i connect 4870 i get black screen and 8 beeps.
      When i use only integrated graphics (no cards installed) laptop is starting normally.
      When i use integrated graphics (nvidia card installed as master) laptop is starting normally.
      When i use nvidia card installed as master laptop is starting normally.
      When i use nvidia card installed as master and ati 4870 installed as slave laptop is starting normally but in devices manager i see there is error 10 with ati card.
      When i use ati 4870 card installed as master i get 8 beeps and black screen.
      I tried to google for answers but unfortunatelly didn't find any. Do you know if that old card can work in m18x ? Maybe it's not supported at all? Do you have any ideas what else can i try?
    • By GrisGris
      For when that rubber coating on your laptop phase shifts to fly paper...
       
      Here is what I did,
       
      Disassemble M18x:
      Well documented by debaucher:
      The palm rest section was the biggest offender for me;

      >I used a plastic spoon and nail polish remover to remove the rubber coating:
      >Obviously remove as many of the various utility boards as possible.
      >I left the touch pad in place because this model used thermally fused plastic rivet like pieces to hold the light pipes in place and I found it easier to mask it off.
      >"FrogTape Delicate Surface" worked very well for masking off various surfaces

      >I used Krylon Plastic Paint as a base coat and 'Jet Black metal flake Automotive Paint;

      >With the paint still setting up I dusted various glow powders over the substrate and dusted some additional black paint to achieve some depth to the effect .
      >I after the automotive paint set up I use mate clear coat the overcoat the entire surface. I personally believe glossy clear coat would not look as good. 
      >Adjust as needed and re-assemble.

      >I Used a USB LED clamp light available ebay/amazon $10 to illuminate
       
      Hope you enjoyed the first post...
      .
    • By p1npo1nt
      I'm going to be upgrading my Alienware M18x R1 with a GTX770m I purchased from ebay; 770m has a Dell P/N: HW6C9 for reference. I have a couple questions about performing this upgrade:

      -Is the /unlocked/ version A05 bios necessary? I am receiving 8 beeps on startup with the dell factory A05 bios installed w/ the 770m
      -Is a vBIOS flash required for basic functionality and driver installs? 
      -If so, is there a link to a compatible vBIOS for this card, finally, a guide for installing the new vbios?

      Any help is vastly appreciated, I've done some homework but I am new to upgrading MXM modules on laptops. 
    • By Tristan0123
      So I have an old Alienware m18x R1 that I upgraded this past Sept. It shipped with nvidia 460m in sli and I ended up putting in a single 780m  I ended up getting everything swapped out and up and running after reading alot of post on this forum . Most of the old games I regularly play ran smooth enough but everything newer seemed to have a have a hard time running smoothly. first i though it was overheating but no temps are normal. Then I noticed that my gpu is throttling. At this point I had some new drivers, that I found ran pretty stable. Came across this thread 
        So I did as instructed and wiped the newer drivers in safe mode and loaded out some old ones suggest in the linked thread above.
      My problem currently is that throttling is still taking place. I am pretty sure I know what I need to do. When I upgraded the hardware I had trouble finding an unlocked bios for my m18x r1. I know there is a TechInferno link to download one but my account does not let me.  So I found a A05 version that was not unlocked but was still able to support the new card.  So I am attempting to find a unlocked version of the A05 driver so I can attempt to follow the instructions here http://forum.notebookreview.com/threads/alienware-m18x-r2-with-980m-possible-throttling-fix.791358/  and change some of the setting in the bios.  I have a feeling this may work but I am currently stuck as I am apparently not able to download anything from this site. 
       
      I am far from an expert on such so if anyone out there reads this let me know if you can help a fellow out or maybe point me in the right direction. Thank you for taking the time to read this.
    • By zaxx7
      This is my first post and I'd appreciate any help you guys can offer. 
       
      I've been using my AW M18x r1 since I bought it new. 
       
      Basics:
      I7 2760qm sandybridge
      Bios A5
      16 gb ram
      Radeon 6990m 2gb 
       
      I used to run 2 6990m's, but the primary died 3 yrs ago and I replaced it with the secondary card. Been working great until this week. 
       
      I'm using hwinfo64 for fan monitoring. 
       
      I started having lock-ups to black screen, grey screen or black with white vertical lines. I noticed my shader temp on my GPU was running out of control whenever I start  game or even run a video. The other temps seem to be in the normal range. The shader will jump from 39 C to 70 C almost immediately and then upwards from there. Over 100 C when I 1st caught it. I assume it's thermal shutdown. 
       
      I'm using the legacy driver for my card 15.7.1. 
       
      I'm willing to buy a new card, I'm looking at a 780m, but I want to figure out if it's just an issue with the card. 
       
      Any suggestions on testing for other issues? Why would it be the shader only, or is that just an issue with Hwinfo64? 
       
      Thanks in advance. 
       
       
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.